Eli Golding pjeva na otvaranju Exita

Osim toga, na ličnu želju mladenaca, pjevala je i u Bakingemskoj palati na vjenčanju britanskog princa Vilijama i Kejt Midlton.
5 komentar(a)
Eli Golding (novina)
Eli Golding (novina)
Ažurirano: 19.01.2016. 09:16h

Britanska indi pop zvijezda Eli Golding biće jedan od hedlajnera ovogodišnjeg Exit festivala, saznaju ekskluzivno Vijesti. Ona će nastupiti na svečanom otvaranju festivala 7. jula.

Dvadesetsedmogodišnja pjevačica jedan je od najpopularnijih ženskih izvođača današnjice, vlasnica je više od 17 prestižnih nagrada, a iza sebe ima nastupe na najvećim svjetskim festivalima kao što su Glastonbury, Lollapalooza, Sziget i drugi.

Ona će na Petrovaradinskoj tvrđavi izvesti hitove "Burn", "Love Me Like You Do", "Lights" i druge, koji su joj na YouTube servisu prikupili tri milijarde pregleda. Eli će na Exitu promovisati aktuelni, treći album "Delirium" koji je producirao švedski hitmejker Maks Martin, koji je sarađivao i sa Adel, Tejlor Svift i The Weeknd. Ova saradnja oboma je donijela dvije nominacije za Gremi nagrade, a i prethodni albumi Goldingove su osvojili sve vodeće svjetske top liste i omogućili joj da uzme Brit nagradu 2014.

Britanska pjevačica sarađivala je sa poznatim imenima kao što su Kalvin Haris, Skrillex, Metju Herbert, Junkie XL, radila pjesme za filmove "Igre gladi" i "50 nijansi siva", gostovala u popularnim TV serijalima "X Factor" i "Voice", a njen nastup na posljednjoj "Victoria's Secret" reviji uživo je prenošen širom svijeta. Osim toga, na ličnu želju mladenaca, pjevala je i u Bakingemskoj palati na vjenčanju britanskog princa Vilijama i Kejt Midlton.

Ovogodišnji Exit festival održaće se od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a do sada potvrđeni izvođači su Bastille, Wiz Khalifa, Niki Romero, Stormzy, Modestep, Wilkinson, DJ Hype i drugi.

Trenutna cijena ulaznice za sve dane Exita za crnogorske državljane je 58 eura. U prodaji je i karta za Exit kamp od 26,5 eura, kao i paket ulaznica za "Exit avanturu" (Exit + Sea Dance festival) po cijeni od 69 eura.

Bonus video: