DONIRAJTE I POMOZITE BEZDOMNE ŽIVOTINJE

NVO Spas vas poziva na božićnu "Žurkicu za njuškice"

Cijena ulaznice je 1 euro, a posjetioci mogu na ulazu donirati hranu, staru garderobu, ljekove, ogrlice i slično za napuštene i bezdomne životinje o kojima brine NVO Spas
2 komentar(a)
NVO Spas, Foto: NVO sPas
NVO Spas, Foto: NVO sPas
Ažurirano: 05.01.2016. 19:38h

Udruženje za zaštitu životinja Spas u četvrtak u kafe baru "Paleta" organizuje četvrtu dosad, te prvu u 2016. godini "Žurkicu za njuškice".

Ovo će, kako su kazali iz te NVO, ujedno biti i posljednja žurka sa elektronskom muzikom, jer u narednom periodu planiraju da se na žurkama čuje i drugi zvuk. 

"Pošto je Božić, odlučili smo da ispunimo želju svima vama koji podržavate i pratite naš rad, a koji ste bili tako oduševljeni prvom žurkom i u goste nam ponovo dolazi Iks-Oks. Uz njihov rasplesani tech-house zvuk zagarantovan je dobar provod! Očekujemo vas, da u duhu Božića, uz rasplesane zvuke naših gostiju đuskamo za njuškice, prvi put ove godine", poručili su iz NVO sPas. 

Kao i do sada, cijena ulaznice je 1 euro, a posjetioci mogu na ulazu donirati hranu, staru garderobu, ljekove, ogrlice i slično za napuštene i bezdomne životinje o kojima brine NVO Spas.

Preporučujemo za Vas