Milena Vučić: Pjesmu sam posvetila svim prevarenim ženama

Tada sam bila mlada i veoma zaljubljena, ali svakako da ni danas ne bih prešla preko prevare. U pjesmu sam utkala sve te emocije i opisala kako sam se osjećala
369 pregleda 12 komentar(a)
Milena Vučić, Foto: Bojan Stanić
Milena Vučić, Foto: Bojan Stanić
Ažurirano: 24.12.2015. 07:31h

Pjevačica Milena Vučić objavila je spot za novi singl “Gorim” i njim ujedno najavljuje dugoočekivani album koji će nositi isti naziv. Kako će publika do ostatka novih pjesama koje je Milena odavno snimila morati da čeka do februara, pjevačica je riješila da pred novogodišnje praznike obraduje svoje fanove singlom koji je drugačiji od onoga što je mlada Podgoričanka snimala do sada.

“Zvuk je elektro pop i mislim da je pravo osvježenje kad je muzika na ovim prostorima u pitanju. Zaista sam ponosna na to kako zvuči, ne samo ova numera “Gorim”, već i kompletan album, a spot će samo da upotpuni ovu priču”, kazala je za “Vijesti” Milena.

Muziku za ovu numeru potpisuje njen suprug, takođe muzičar Nikola Burovac, a tekst je pisala sama. Njene posljednje pjesme “Eo” i “Zovi svoje drugove”, za koje je sama napisala tekst, uglavnom su sa posvetom ili govore o nekoj situaciji koju je muzičarka ili neko iz njene sredine proživio, a ovoga puta inspiraciju je našla u događaju koji joj se desio prije mnogo godina.

“'Gorim' je posvećena svim prevarenim ženama, a i sama sam to proživjela. Tada sam bila mlada i veoma zaljubljena, ali svakako da ni danas ne bih prešla preko prevare. U ovu pjesmu sam utkala sve te emocije i pokušala da opišem kroz šta sam prošla tada, kako sam se osjećala. No, danas mi je mnogo lakše da pjevam o tome kada sam srećna, opet zaljubljena i kada sam sazrela kao žena. Da je ovaj tekst nastao tada, mislim da ne bih uspjela da na pravi način sve to opišem”, sigurna je Vučićeva.

Na novom albumu, Milena tvrdi da će ispoljiti svoje emocije, a kroz pjesme će biti “maksimalni otvorena i iskrena”.

“Aranžmane je radio tim “PopMark”, uspjeli su da te pjesme upakuju u skladu sa mojom energijom. Kroz aranžmane i zvuk koji će biti zastupljen u pjesmama, trudili smo se da ispratimo svjetske trendove i donesemo nešto novo. Radujem se što će publika sve to čuti vrlo brzo”, ispričala je Vučićeva.

Iako je poznata po energičnim pjesmama, Milena je na albumu “Gorim” pripremila iznenađenje za ljubuitelje balada.

“Pjesma “Ne mogu više” svidjeće se onima koji vole balade. Ona mi je veoma draga i spada među moje favorite na albumu” otkrila je Vučićeva.

Bonus video: