Exit Groznica subotnje večeri: Robin Šulc i Niki Romero predvode Dance Arenu

Subota je zaštitni znak Exita, kada žuka na Areni traje gotovo do podnevnih nedjeljnih sati
59 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 23.12.2015. 13:23h

Njemačka superzvijezda Robin Šulc, i jedan od najboljih holandskih DJ-eva Niki Romero predovde lineup za tradicionalnu Groznicu subotnje večeri na Dance Areni, predstojećeg Exit Festivala.

Subota je zaštitni znak Exita, kada žuka na Areni traje gotovo do podnevnih nedjeljnih sati.

"Robin Šulc na Arenu donosi neke od najvećih plesnih hitova u ovoj deceniji sa kojima je poharao svjetske top liste, vodeće festivale i klubove širom planete. Nakon osvajanja prvog mjesta top lista svih evropskih zemalja sa debitantskim hitom "Prayer in C", prodatim u nekoliko miliona primjeraka, Shultz postaje globalni muzički fenomen, a njegove pjesme na servisu Spotify broje stotine miliona preslušavanja, istovremeno bilježeći preko milijardu YouTube pregleda! Proteklu godinu obilježili su novi album i istoimeni hit singl "Sugar", te saradnja sa zvijezdama kao što Moby, J.U.D.G.E, Akon i Moguai uz nominacije za "Grammy" nagradu", najavlje tim Exit-a.

Nakon Šulca, palicu preuzima, štićenik Dejvida Gete, i trenutno jedan od najboljih DJ-eva holandske scene Nik Romero.

Romero iza sebe ima saradnje sa zvijezdama kao što su Rihanna, Britney Spears, Tiësto, David Guetta, Calvin Harris, Avicii i Hardwell, kao i MTV EMA nagradu za najboljeg holandskog izvođača. Rezident je najslavnijih klubova na Ibici i hedlajner svjetskih elektronskih pozornica kao što su Tomorrowland i Ultra, a Dance Arenu protrešće megahitovima "Legacy", "Symphonica" i "Toulouse", tandemskom produkcijom singla "I Could Be The One" sa Aviciijem, kao i novom numerom "Let Me Feel".

Listu tradicionalne Groznice subotnje većeri upotpuniće Sem Feld, poznatiji pod pseudonimom Feder, koji se može pohvaliti titulom najboljeg novog francuskog DJ-a.

Povratak Solomuna na Dance Arenu

Jedan od house magova, i apsolutni lider današnje elektronske scene Solomun vraća se na Exit na kojem je debitovao 2010. godine. Od tada je dobio na "težini" i sada nastupa sa neuporedivo većim statusom.

"Iako je odrastao u Hambrugu, Mladen Solomun je rođen u Travniku, što ponosno ističe svuda, ali i prikazuje u svojim nastupima gdje svjetskoj publici prezentuje zvuke sa ovog podneblja. Iza sebe ima nagrade za najboljeg disk džokeja i producenta godine, a trenutno je sa svojom žurkom "Solomun +1" jedan od nekrunisanih kraljeva Ibice, rame uz rame sa imenima kao što su Richie Hawtin (Enter) i Marco Carola (MusicOn). Vlasnik je uticajne etikete "Diynamic", kao i veoma cijenjene alternativne izdavačke kuće "2DIY4"".

"Exit festival biće održan od 7. do 10. jula 2016. na Petrovaradinskoj tvrđavi, dok će aktuelni nosilac titule za najbolji evropski festival do 40.000 posetilaca, Sea Dance, biti održan na plaži Jaz kod Budve od 14. do 16. jula 2016. Vožnju kroz magičnu Exit Avantura 2016 do sada su potvrdili i trenutno najveća svjetska hip-hop zvezda, Wiz Khalifa, pop senzacija Bastille, hitmejkeri Lost Frequencies, apsolutni house favorit Solomun, otac drum’ n’ bassa Andy C, zvanično najbolji evropski reper Stormzy, Skrillexov nasljednik Zomboy, impresivna lista X-Bass izvođača: Ms. Dynamite, DJ Hype, Sub Zero, Wilkinson DJ Set feat MC Ad-Apt i Modestep DJ Step, kao i prvi izvođači za Fusion binu, Dub Pistols i Kensington", najavljuju iz organizacije.

Velika novogodišnja akcija!

U toku novogodišnje akcije, ulaznice za EXIT Avanturu dostupne su po promo cijeni od 58 eura. Ovo je cijena sa čak 70% popusta u odnosu na finalnu. Ulaznice samo za Sea Dance festival dostupne su po promo cijeni od 24.99 eura. Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta „Štampe“ i „Tobacco S Press“ u 23 grada Crne Gore. Spisak objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance dostupan je na sajtu festivala www.seadancefestival.me

Galerija

Bonus video: