SVEČANA AKADEMIJA LAKE FESTA

Najbolji aftermovie u režiji Ormana i Perovića

Tokom jednoipočasovnog programa prisutni su bili u prilici da odgledaju pet radova koji su se takmičili, kao i film o akciji Pivare i NVO „Ozon“ „Rock Recycle“, koji je bio van konkurencije
122 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 12.02.2019. 05:36h

Na svečanoj akademiji Lake festa proglašeni su najbolji autori aftermovie Lake fest 2015, a uručene su i zahvalnice, čime je  ozvaničen je završetak jubilarnog petog festivala. Rajko Orman i Josif Perović uradili su najbolji amaterski film o Lake festu i nagrađeni su sa 500 eura. Drugo mjesto i novčana nagrada od 300 eura pripala je Miljanu Bulajiću, dok je ekipa TV 777 za osvojeno treće mjesto nagrađena sa 200 eura. 

„Kod svih pristiglih radova mogao se osjetiti sličan način rada, ali su Orman i Pantović jedini prikazali i program ispred Doma Revolucije, koji je bio sastavni dio ovogodišnjeg Lake festa. Iako amaterski film, primjećuje se razlika u odnosu na ostale radove jer je ovaj predstavljao i neki vid dokumentarnog filma, koji je dao čar svemu urađenom”, kazao je Nikola Simanić, umjetnički direktor festivala.

Tokom jednoipočasovnog programa prisutni su bili u prilici da odgledaju pet radova koji su se takmičili, kao i film o akciji Pivare i NVO „Ozon“ „Rock & Recycle“, koji je bio van konkurencije.

Nakon svečane akademije u NK pub-u koncertom grupe “Bjesovi” završena je ovogodišnja priča nikšićkog festivala.

Galerija