Sea Dance: Ovo su prva imena festivala na Jazu

U toku novogodišnje akcije, ulaznice za Sea Dance dostupne su po promo cijeni od 24.99 eura
7 komentar(a)
Ažurirano: 21.12.2015. 13:20h

Lost Frequencies, Zomboy i Andy C potvrđeni su kao prva velika imena trećeg izdanja Sea Dance-a.

Belgijski DJ i producent Lost Frequencies, tvorac dva najveća ljetnja hita "Are you with me" i "Reality", koji su pokorili gotovo sve svjetske top liste, otvoriće ovogodišnji Sea Dance festival uz specijalni "sunset" nastup 14. jula na Dance Paradise bini.

U pitanju su hitovi koji zajedno bilježe preko 200 miliona YouTube pregleda, i nalaze se među deset najslušanijih protekle godine prema podacima sa servisa Shazam, Spotify itd., gdje se belgijski producent Felix De Laet, kako mu je puno ime, našao u društvu hitmejkera kao što su Wiz Khalifa, Ellie Goulding, Kygo ili Feder!

"Uz šum talasa na Jazu, obavezni zalazak sunca i prve večernje boje Jadrana, festivalski fanovi uživaće u plesnom nastupu za pamćenje u jedinstvenoj festivalskoj avanturi", najavljuju iz organizacija Sea Dance-a.

"Najbolji drumm and bass DJ svih vremena"

"Otac drum and bass pokreta", Andy C premijerno će nastupiti u Crnoj Gori, 15. jula na glavnoj bini festivala. Andy C je redovno biran od strane publike, već šestu godinu za redom, za najboljeg svjetskog drum and bass DJ-a.

Popularni DJ se može pohvaliti i titulom "najboljeg drum and bass DJ-a svih vremena".

Njegova muzika inspirisala je i uticala na neke od najistaknutnijih predstavnika žanra kao što su LTJ Bukem, Goldie, Chase & Status, Sub Focus i Wilkinson, dok su mnogi od njih izdali svoje albume i singlove za vodeću drum and bass etiketu, RAM Records, čiji je osnivač upravo Andy C.

Jedini nasljednik Skrillexa

Jedan od vodećih svjetskih dubstep DJ i producent Zomboy, po mnogima jedini pravi nasljednik Skrillexa, predstaviće se publici na Jazu 16. jula na glavnoj bini Sea Dance-a, za euforičnu festivalsku završnicu.

"Nakon sjajnog albuma "Resurected" kojim je očarao milione fanova i svjetsku muzičku kritiku, ovaj 25-godišnji miks virtuoz iz Engleske obišao je neke od najvećih muzičkih festivala širom svijeta. Konstantno razvijajući jedinstven zvuk, Zomboy je imao priliku da sarađuje na remiksima velikih zvijezda među kojima su DJ Fresh i Flux Pavilion, i naravno Skrillex!", najavljuju iz Sea Dance-a.

Velika novogodišnja akcija!

U toku novogodišnje akcije, ulaznice za Sea Dance dostupne su po promo cijeni od 24.99 eura.

Ovo je cijena sa 70 odsto popusta u odnosu na finalnu i biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta sa prebivalištem u Crnoj Gori ili crnogorski pasoš).

Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta „Štampe“ i „Tobacco S Press“ u 23 grada Crne Gore. Više informacija o novogodišnjoj ponudi kao i spisak objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance pogledajte na zvaničnom sajtu festivala www.seadancefestival.me.

Galerija

Bonus video: