Uz muziku proslavili rođendan Podgorice

Publika je tokom koncerta imala priliku da čuje veliki broj starih hitova poput poput “Vjeruj” i “Ti si sve zaboravila”, ali i da premijerno posluša novu numeru “Sve su njemu iste”.
76 pregleda 24 komentar(a)
Ažurirano: 19.12.2015. 23:18h

Rođendan glavnog grada Crne Gore u sportskom centru “Morača”, sinoć je uz malobrojnu publiku, ali dobru atmosferu proslavio pjevač Nenad Knežević – Knez, uz podršku svojih prijatelja i kolega.

Koncert pod nazivom “Knez i prijatelji”, počeo je sa pola sata kašnjenja, a publika je glavnu zvijezdu pozdravila aplauzom uz instrumental pjesme “Bubamara”.

“Dobro veče Podgoričani, hvala što ste došli. Ovdje smo da bi proslavili rođendan Podgorice i nadam se da ćemo se dobro provesti, zagrijati i pjevati zajedno”, poručio je sa bine Knez, koji je potom otpjevao “Ostani” i “Kao brzo voz”.

“Ova pjesma je posvećena svm damama koje su ovdje večeras. Podgoričanke su među najljepšim ženama u bivšoj Jugoslaviji sigurno”, riječi su kojima je pjevač najavio numeru “Nijedna žena na svijetu”, a koju je izveo uz pomoć mlađeg kolege Milana Vukelića.

Publika je tokom koncerta imala priliku da čuje veliki broj starih hitova poput poput “Vjeruj” i “Ti si sve zaboravila”, ali i da premijerno posluša novu numeru “Sve su njemu iste”.

Uz Bojana Marovića, Knez je izveo jedan od popularnijih hitova “Tina”, a predstavnici Crne Gore na Eurosongu “Highway trio” pomogli su mu u repovanju pjesme “Đede Niko”, koju je pjevač originalno snimio sa Rambom Amadusom.

Do kraja večeri, pjevač je na bini ugostio i druge kolege, među kojima je bio i 12-godišnji Jovan Aleksić koji je sa Knezom izveo prošlogodišnju pjesmu Crne Gore sa Eurosonga, “Adio”.

Jednu od numera, “Kad nekog ludo zavoliš”, Knežević je posvetio svojoj ljepšoj polovini, koja je kako je kazao tokom izvođenja pjesme bila u sportskom centru.

Galerija

Bonus video: