Adel savjetuje Siju: Kad ne možeš da pjevaš visoko, budi u fazonu la la la

"A ja sam pomislila - eto razloga zbog kog ona ima 80 miliona dolara!", ispričala je Sia koja je svoju truneju najavila za narednu godinu, a već u januaru objavljuje novi album
0 komentar(a)
Sia (Novina)
Sia (Novina)
Ažurirano: 14.12.2015. 19:01h

Britanska pjevačica Adel svakako je jedna od rijetkih koja može savjetovati svoje kolege. Saradnju sa muzičarkom čiji album “25” bilježi velike uspjehe širom svijeta, iskoristila je Sia kako bi joj Adel dala i neke savjete.

Dok je gostovala u emisiji "The Graham Norton Show" Sia je razgovarala sa Nortonom o tome da li je moguće da ide na turneju sa pjesmama koje potpisuju i ona i Adel (Sia je takođe pomogla Adel da napiše aktuelni album "25").

"Adel mi je dala vrhunski savjet. Rekla je 'Da, kad god ne možeš da pogodiš visoki ton, budi samo u fazonu la la la'", rekla je pjevačica imitirajući je i uperila mikrofon ka publici da bi taj zadatak pjevanja nevjerovatno visoke note bio na njima.

"A ja sam pomislila - eto razloga zbog kog ona ima 80 miliona dolara!", ispričala je Sia koja je svoju truneju najavila za narednu godinu, a već u januaru objavljuje novi album.

Bonus video: