PRIPREMIO TRIDESETAK PJESAMA

Veliki Knezov koncert 19. decembra: Među gostima 11 Podgoričana

Knez je kazao da je bio u velikoj dilemi koje pjesme da uvrsti na repertoar
9 komentar(a)
Nenad Knežević Knez, Foto: Reuters
Nenad Knežević Knez, Foto: Reuters
Ažurirano: 11.12.2015. 16:04h

Jedan od najpoznatijih crnogorskih pjevača Nenad Knežević Knez za svoj veliki koncert u SC "Morača" u Podgorici 19. decembra pripremio je tridesetak pjesama, a imaće 11 gostiju, najavljeno je na konferenciji za medije održanoj danas u prostorijama KIC-a "Budo Tomović".

Knez je kazao da je bio u velikoj dilemi koje pjesme da uvrsti na repertoar.

"Pored onih najvećih hitova, postoji veliki broj pjesama koje možda nisu bile toliko slušane, ali su favoriti kod dijela publike. Zato je postojala mogućnost da se neke pjesme skrate na minut i da se napravi miks od njih sedam, osam zaredom. Imao sam skoro priliku da budem na koncertu Princa u Parizu gdje je upravo to uradio i dao mi ideju da i ja tako napravim. Ali ipak će pjesme ići od početka do kraja i biće ih 27-28 u tom zvaničnom dijelu, a poslije toga će biti vjerovatno još koja", najavio pjevač.

On je istakao da će se među gostima naći isključivo Podgoričani, te da ni tu nije mogao da pozove sve koje je htio, pa je napravio uži izbor.

"Biće 11 gostiju, ljudi sa kojima sam imao priliku da sarađujem tokom svoje karijere, koji će izvoditi moje pjesme zajedno sa mnom na bini. Ko su gosti vidjećete na koncertu, to su divni muzičari, pjevači i ljudi", kazao je Knez.

On je istakao da ima dosta planova za naredni period, a glavni je objavljivanje novog albuma.

"Vrlo brzo će biti singl koji će najaviti album. Sad je trend i kod nas i u svijetu da se objavljuju singlovi, pa kad se nakupi dovoljan broj, njih bar pet, onda se doda još par pjesama i objavi album", smatra pjevač.

Knez je kazao da je zaljubljen u pjesme koje će se naći na novom albumu i da jedva čeka da završi snimanje.

"Jako sam emotivno vezan za sve te pjesme koje će se naći na novom albumu. Nekako sam ih lično doživio i proživio i mnogo ih je lakše otpjevati nego prošle. Čini mi se da sam sada dostigao neku muzičku zrelost, jer sam prethodno dosta lutao u želji da se oprobam u svemu i svačemu", otkrio je prošlogodišnji predstavnik Crne Gore na Eurosongu.

Koncert "Knez i prijatelji" održava se u okviru manifestacije DEUS, počeće od 20 časova, a ulaz će biti besplatan.

Preporučujemo za Vas