Dva crnogorska benda na top listi Domaćica

„Domaće medije više interesuju novi singlovi DPS-a i SDP-a, i povratnička turneja DF-a”
76 pregleda 0 komentar(a)
The Books Of Knjige, Foto: Privatna arhiva
The Books Of Knjige, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 08.12.2015. 18:40h

Pjesme crnogorskih grupa “The Books Of Knjige” i “Highway” - “Nasmijan i zdrav”, odnosno “Sam” našle su se na regionalnoj MTV top listi Domaćica .

The Books of Knjige su drugu nedjelju zaredom na top listi i već su stigli do trećeg mjesta.

“Lijepo je što su dva crnogorska benda rok afiniteta trenutno na top listi koja je jedina relevantna u regionu. Eto šanse da barem te spotove neko vidi, pošto nažalost medije više interesuju najnoviji singlovi DPS-a i SDP-a, ali i povratnička turneja DF-a”, prokomentarisao je bronzanu poziciju Buksovaca, Zoran Marković Zonjo.

Novi ove sedmice na listi je mladi trio “Highway”.

“Kada smo na Twiter nalogu MTV top liste Domaćica vidjeli da ćemo se naći na njoj, bili smo presrećni. Oduvijek nam je bila želja da ono što radimo bude prezentovano na toj televiziji. Eto, trenutno smo na posljednjoj poziciji, više kao predlog, ali se nadamo da ćemo uspjeti da napredujemo”, priznaje Marko Pešić jedan od članova Highwaya.

Kako ističe, “ne pucaju na prvo mjesto”, već im je bitnije da se što duže zadrže na listi.

“Za sada je samo publika u Crnoj Gori imala priliku da vidi spot, a zahvaljujući Domaćici vidjeće ga i u regionu. Zato se ne opterećujemo hoćemo li biti prvi, već nam je stalo da se što duže sa pjesmom 'Sam' zadržimo na listi, jer tako ćemo imati veće šanse da je zavoli publika u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Hrvatskoj, Sloveniji. Ne želimo da imamo hit koji će se vrtjeti mjesec dana, već nam je cilj da naše pjesme traju”, tvrdi Pešić, dodajući da mu je drago što su sa njima u konkurenciji Buksovci, jer su premijeru i jedni i drugi imali istog dana.

Bonus video: