Srbija: Za dva sata "planulo" 10.000 ulaznica za Egzit

"Svi oni koji su danas kupili ulaznice za Egzit na poklon su dobili i ulaznice za See dance festival na plaži Jaz u Budvi", rekla je Galetin Žakić
58 pregleda 0 komentar(a)
Exit, Foto: Exit
Exit, Foto: Exit
Ažurirano: 04.12.2015. 13:57h

Na prodajnom mjestu "Pariski magazin" u Novom Sadu danas je zvanično počela prodaja ulaznica za Egzit festival 2016. godine, a za samo dva sata "planuo" je prvi kontigent od 10.000 ulaznica po povlašćenoj cijeni od 5.490 dinara.

Portparol Egzit tima Jelana Galetin Žakić rekla je Tanjugu da je danas oboren rekord po broju prodatih ulaznica prvog dana i najavila da će do kraja decembra biti nastavljena akcija prodaje ulaznica po promotivnim cenama.

"Svi oni koji su danas kupili ulaznice za Egzit na poklon su dobili i ulaznice za See dance festival na plaži Jaz u Budvi", rekla je Galetin Žakić.

Ona je dodala da će, pošto je prvi kontigent od 10.000 ulaznica danas rasprodat, sledeći kontigent koštati 5.990 dinara i da će svi oni koji u decembru kupe ulaznice na poklon, takođe, dobiti ulaznice za festival u Budvi.

"Mnogi fanovi Egzita već su obezbijedili ulaznice za festival koji će se na Peterovaradinskoj tvrđavi odžati od 7. do 10 jula i za See dance festival koji je na Jazu održava od 14. do 16. jula, a u međuvremenu je planirano niz iznenađenja za sve ljubitelje ovih festivala", rekla je Galetin Žakić.

Ona je najavila da će Egzit tim uskoro objaviti i prva imena učesnika narednog festivala.

Bonus video: