„If You Wanna Leave Me” uvod u novi album Tošeta Proeskog

Preslušavanje albuma upriličeno je u tajnosti u jednom muzičkom studiju u Zagrebu, uz prisustvo producenta Endija Rajta koji je producirao sve pjesme Proeskog na engleskom jeziku
762 pregleda 1 komentar(a)
Toše Proeski (Novina)
Toše Proeski (Novina)
Ažurirano: 02.12.2015. 18:28h

"If You Wanna Leave Me" novi je singl preminule makedonske pop zvijezde Tošeta Proeskog, a ova numera ujedno je najava albuma koji bi trebalo da se zove "Secret Place".

Preslušavanje albuma upriličeno je u tajnosti u jednom muzičkom studiju u Zagrebu, uz prisustvo producenta Endija Rajta koji je producirao sve pjesme Proeskog na engleskom jeziku.

"Jutarnji list" otkriva da će, pored pjesme "If You Wanna Leave Me", na albumu biti i živahna "Light the Flame", nježna "Where do I Belong", dva instrumentala poznatih Tošetovih hitova u unplugged i električnoj verziji, a još se pregovara o ostalim numerama.

Todor Toše Proeski rođen je 25. januara 1981. u Prilepu, a od 12. godine bio je na muzičkoj sceni. Postao je jedna od najvećih zvijezda u regionu, prije nego što je 16. oktobra 2007. izgubio život u tragičnoj saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj.

Bonus video: