Mladen i Dejan idu na nastup Suttera Canea u Kotoru

Dva najbrža čitaoca koji pošalju svoje ime i prezime i broj telefona na mejl portal@vijesti.me dobiće po dvije ulaznice za ovu žurku.
51 pregleda 0 komentar(a)
sater, Foto: Facebook
sater, Foto: Facebook
Ažurirano: 02.12.2015. 14:59h

Mladen Joksimović i Dejan Batrićević idu na nastup austrijskog DJ-a i producenta Sutter Canea koji će prekosjutra nastupiti u kotorskoj diskoteci "Maximus".

Oni su najbrže poslali svoje ime i prezime i broj telefona na mejl portal@vijesti.me i tako dobili po dvije ulaznice za ovu žurku. Dobitnike će karte čekati na ulazu u diskoteku.

Jedan od najpoznatijih austrijskih tehno DJ-eva i producenata Sutter Cane imaće u petak 4. decembra u diskoteci "Maximus" svoj prvi nastup u Crnoj Gori. Njegovim gostovanjem otpočeće serijal elektronskih žurki pod nazivom "Empty-Headed".

Žurka će početi od 23 sata, ulaz će do ponoći koštati šest, a nakon toga osam eura. Kao lokalna podrška nastupiće DJ-evi Mtech, Technose i Gav Tk.

Sutter Cane je osnivač etikete Driving Forces i promoter poznatog serijala tehno žurki "Boink", a iza sebe ima nastupe po brojnim svjetski poznatim festivalima i klubovima širom planete. Austrijski DJ je poznat i kao kvalitetan remikser, pa je obrađivaonumere mnogih poznatih kolega kao što su Sasha Carassi, Space Djz, Virgil Enzinger, Pfirter, Gayle San, Roberto Capuano, A. Paul, BCR Boys, Niereich i drugi.

Intervju sa austrijskim DJ-em uoči njegovog gostovanja u Kotoru pročitajte u sjutrašnjim "Vijestima".

Bonus video: