DJ Aleksandar Grum spremio novi album

"Album će sadržati 13 originalnijih traka. Na njemu sam radio tokom cijele godine i akcenat je stavljen na eksperimentalniji, tvrđi i mračniji zvuk koji više radim pod pseudonimom Redial Tone"
130 pregleda 0 komentar(a)
grum, Foto: Maximus
grum, Foto: Maximus
Ažurirano: 30.11.2015. 18:38h

Podgorički DJ i producent Aleksandar Grum spremio je prvi album pod pseudonimom Redial Tone. Album koji nosi naslov "Utopia" 8. decembra će objaviti francuska etiketa "Vizion Division", a prvih osam sedmica biće u prodaji ekskluzivno na Beatport servisu.

"Album će sadržati 13 originalnijih traka. Na njemu sam radio tokom cijele godine i akcenat je stavljen na eksperimentalniji, tvrđi i mračniji zvuk koji više radim pod pseudonimom Redial Tone. Želio sam da album ima svoju priču i da se trake prate kako bi album bio interesantniji za slušanje", objasnio je Grum u razgovoru za "Vijesti" i kazao da je više informacija dostupno na Bandcamp, Facebook i Soundcloud stranici "Vizion Divisiona".

Podgorički producent našao se sa numerom "Dancity" i na kompilaciji pod nazivom "VA Cool Kids" koja bi uskoro trebalo da se nađe u prodaji, a dostupna je za preslušavanje na Soundcloud stranici etikete "Unfelde Records".

"U pitanju je još jedno odlično izdanje koje okuplja osam izvođača sa osam originalnih traka. Na kompilaciju sam upao preko vlasnika lejbla - Roberta Dejvida. On me kontaktirao i pitao da budem dio tog projekta", otkrio je Grum .

On je kazao i da redovno nastupa po Crnoj Gori, te da će o svim budućim nastupima javnost obavijestiti putem svoje Facebook stranice. Zasada je potvrđeno da će podgorički DJ zabavljati publiku u kotorskoj diskoteci "Maximus" na dočeku Nove godine 31. decembra, a sljedeće veče će nastupiti u podgoričkom klubu "District".

Festival Electronic Beats i britanska etiketa UKF uvrstili su Gruma među najbolje crnogorske DJ-eve na svojim top listama, svoje kompozicije objavljivao je za razne inostrane etikete širom svijeta, a neki od njegovih prethodnih radova mogu se čuti na web adresi soundcloud.com/aleksandargrum.

Bonus video: