PROMOCIJA ALBUMA

Sergej Ćetković predstavio "Moj svijet" Podgoričanima

"Dobro došli u Moj svijet, a sad ću vam otpjevati tri pjesme, da čujete kako zvuče neke numere sa albuma. Nadam se da će vam se svidjeti", kazao je Ćetković prije nego što je zapjevao naslovnu numeru
99 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 26.11.2015. 21:20h

Nakon Zagreba i Beograda, "Moj svijet" - novi album crnogorskog kantautora Sergeja Ćetkovića promovisan je sinoć i u Podgorici.

U punom Hard Rock Cafeu Ćetković je još jednom potvrdio da velike zvijezde uvijek okupe i veliki broj ljudi.

"Zaboravio sam kako izgledaju promocije. Zahvalio bih se Hard Rocku i Nacionalnoj turističkoj organizaciji što su podržali ovaj projekat. Takođe, posebna mi je čast što ću u naredne dvije godine sarađivati sa Tojotom čiji ću rav 4 hibrid voziti. Eto, Crna Gora je ekološka država tako da je ovo auto pravo za tu priču", poručio je Ćetković, dodajući da ga nakon Podgorice čekaju promocije u Sarajevu i Ljubljani, a onda se nastavlja velika turneja "Moj svijet" koja je započeta velikim koncertom prije 15-tak dana u Zagrebu.

"Dobro došli u Moj svijet, a sad ću vam otpjevati tri pjesme, da čujete kako zvuče neke numere sa albuma. Nadam se da će vam se svidjeti", kazao je Ćetković prije nego što je zapjevao naslovnu numeru.

Publika je imala priliku da čuje još i "Korov" i "Samo me zagrli" za koju je otkrio da mu je jedna od dražih.

Ćetkovića su sinoć u njegovom rodnom gradu podržale mnoge kolege među kojima Božo Bulatović, Marko Vukčević, Milena Vučić, Bato Vujošević, Samir Ramović.

Galerija