OPET PREDSTAVLJA MAKEDONIJU

Kaliopi se naredne godine vraća na Eurosong

Na Euroviziji 2016. u Stokholmu, Kaliopi će predstavljati Makedoniju pjesmom kreiranom u tandemu s autorom i producentom Romeom Grillom, koji potpisuje "Crno i belo", ali i mnoge druge hitove Kaliopi
53 pregleda 2 komentar(a)
kaliopi_2, Foto: FACEBOOK
kaliopi_2, Foto: FACEBOOK
Ažurirano: 26.11.2015. 20:26h

Makedonska pop diva  Kaliopi  Bukle biće predstavnica svoje zemlje na narednom Eurosongu koji će biti održan u Švedskoj.

Nacionalna radio televizija (MKRTV) donijela je odluku da bez takmčenja i konkursa šansu da  Kaliopi  koja je na ovom takmičenju učestvovala i 2012. Tada je u Bakuu sa pjesmom "Crno i belo" Makedoniju nakon četvorogodišnje pauze, dovela do finala i osigurala do tada najbolji plasman svoje zemlje na ovom čuvenom festivalu.

Pomenuta pjesma postala je hit i jedna od najčešće izvedenih numera na mnogim muzičkim takmičenjima u regionu, a obrade ove pjesme i dalje dolaze iz cijelog svijeta.

Na Euroviziji 2016. godine u Stokholmu,  Kaliopi  će predstavljati Makedoniju pjesmom kreiranom u tandemu s autorom i producentom Romeom Grillom, koji potpisuje "Crno i belo", ali i mnoge druge hitove  Kaliopi .

Pjesma će biti predstavljena u specijalnom šou programu na MKRTV u februaru. 

Preporučujemo za Vas