OČEKUJU POZICIJU NA MTV ADRIA LISTI

Pogledajte novi spot tria Highway: Snimali u Lipskoj pećini

Već od danas članovi trija Highway će početi da rade na numeri sa kojom će u maju naredne godine predstavljati Crnu Goru na Eurosongu
123 pregleda 11 komentar(a)
Lipska pećina, Foto: Screenshot (YouTube)
Lipska pećina, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 23.11.2015. 18:49h

Sve popularniji crnogorski trio Highway promovisao je u Hard Rock Cafeu spot za treći autorski singl "Sam". Za tekt i muziku bio je zadužen gitarista benda Luka Vojvodić, a kako su objasnili članovi, inspirciju za numeru "Sam" dobio je nakon što je i u ljubavi ostao sam.

"Spot je sniman u Lipskoj pećini koja je fantastičan prostor. Hvala ekipi koja je radila na snimanju spota jer nije bilo lako obavljati posao u pet ujutru i biti raspoložen za rad, obavljati posao na profesionalnom nivou u malo otežanim uslovima, jer je u pećini bilo izuzetno hladno. Međutim svi su odradili posao maksimalno prefesionalno i nadam se da će se publici svidjeti", istakao je Marko Pešić, jedan od članova tri Highway.

On je istakao da su spotom izuzetno zadovoljni i otkio da će ga sem crnogorske publike vidjeti i ona u regionu.

"Nadam se da će se video za numeru 'Sam' prikazati i na MTV Adriji i da ćemo se naći na njihovoj top listi", nije krio svoja očekivanja Pešić.

Za nešto više od godinu dana koliko postoji bend, momci su uspjeli da osvoje publiku i van granica Crne Gore, a pjevač benda Petar Tošić ističe da su sve što im se dešava spremno dočekali.

"Stvari nam se mnogo brzo dešavaju, mada nije to iznenada. Duži period pišemo pjesme i muzički se usavršavamo", priznao je on.

Iako su ih na samom početku u serijalu X Faktor okarakterisali kao moderne Idole, gitarista Vojvodić ističe da se još žanrovski traže.

"Mlad smo bend, zato nemamo izdefinisan pravac. Imamo razne muzičke uticaje, zato svaka naša pjesma drugačije zvuči. Međutim, muzički pravac kojem težimo je rok", ispričao je on.

Od ove numere očekuju da osvoji srca publike, a već od danas članovi trija Highway će početi da rade na numeri sa kojom će u maju naredne godine predstavljati Crnu Goru na Eurosongu.