U prodaji najpovoljnije ulaznice za Sea Dance

Ovo je cijena sa 75 odsto popusta u odnosu na finalnu i biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta sa prebivalištem u Crnoj Gori ili crnogorski pasoš). Iz organizacije festivala napominju da se ovaj paket ulaznica svake godine rasprodaje za samo nekoliko sati
1 komentar(a)
Ažurirano: 20.11.2015. 12:58h

U petak, 4. decembra tačno u podne u prodaji će se naći veoma limitiran broj ulaznica za Sea Dance po cijeni od 19,99 eura, navodi se u saopštenju Sea Dannce-a.

Ovo je cijena sa 75 odsto popusta u odnosu na finalnu i biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta sa prebivalištem u Crnoj Gori ili crnogorski pasoš). Iz organizacije festivala napominju da se ovaj paket ulaznica svake godine rasprodaje za samo nekoliko sati.

Komplet ulaznica za Sea Dance i Exit ili cijelu Exit Avanturu koja sadrži oba festivala i košta 58€, mogu se kupiti u prodajnoj mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta „Štampe“ i „Tobacco S Press“ u 23 grada Crne Gore. Spisak objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance dostupan je na zvaničnom sajtu festivala www.seadancefestival.me.

U jedinstvenom ljetnjem ambijentu, tokom prethodne dvije godine Sea Dance ugostio je neka od najatraktivnijih imena savremene muzičke scenekakva su : The Prodigy, Jamiroquai, Underworld, Roisin Murphy, Rudimental, Example, Klingande, Sigma, Wilkinson, Flight Facilities, Bondax, Odesza, ali i mnogobrojne domaće i regionalne zvijezde.

Naredne godine ovoj listi izvođača pridružiće se nova imena najtraženijih svjetskih muzičkih zvijezda, a prva imena publika može da očekuje uskoro, napominju iz organizacije festivala.

"Biće to ujedno morsko poglavlje velike Exit Avanture, najvećeg festivalskog ljetovanja u Evropi koje zajedno čine Exit i Sea Dance festivali, koji su za svoje najvjernije fanove pripremili ulaznice po najpovoljnijim cijenama! Atmosfera sa Exit i Sea Dance Festivala u stranim i domaćim medijima i po svjedočenju publike i izvođača često biva okarakterisana kao magična - zbog toga je i ovogodišnja tema baš Exit Magic, simbol emocije koju osjete svi koji se upuste u Exit Avanturu. Emocije ljubavi prema slobodi i muzici, emocije koja može da mijenja svijet na bolje. U sklopu najave narednog izdanja Exit Avanture, koja će donijeti brojne inovacije u raznim segmentima i privući ljude u Novi Sad i Budvu iz svih krajeva planete", navode u saopštenju organizacije Sea Dance-a

Pogledajte prvu najavu Exit avanture.

Galerija

Bonus video: