Jovan Aleksić predstavlja Crnu Goru na makedonskom festivalu

"Bilo mi je čudno što mi ljudi traže autograme, ali sam se navikao", kaže Jovan
80 pregleda 2 komentar(a)
Jovan Aleksić, Foto: Zoran Đurić
Jovan Aleksić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 17.11.2015. 15:11h

Mlada crnogorska zvijezda Jovan Aleksić, nastupiće u revijalnom dijelu makedonskog dječjeg festivala “Zlatno Slavječe” kao predstavnik Crne Gore, a manifestacija će se održati od 19. do 21. novembra u Skoplju u areni “Boris Trajkovski”.

“Ovo nije prvi put da nastupam u Makedoniji. Prošle godine u avgustu sam nastupao u Bitolju na festivalu 'Tra la la', gdje sam osvojio prvo mjesto za interpretaciju. Ove godine u maju sam nastupao u Skoplju u hotelu 'Aleksandar Veliki', a to je organizovala ambasada Crne Gore u Makedoniji”, ispričao je Jovan za “Vijesti”.

On je dodao da su utisci sa prethodnih gostovanja u toj zemlji fenomenalni, a posebno se raduje ovom odlasku, jer će se sresti sa drugarima Trajčetom Georievim i Markom Bošnjakom, koje je upoznao u takmičarskoj emisiji “Pinkove zvezdice”.

“Sa Trajčetom sam se družio tokom takmičenja, a Marka poznajem s festivala. Druženje ćemo nastaviti i 12. decembra na našem prvom solističkom koncertu u Sava Centru i tome se najviše radujem. Postali smo veoma bliski, ne prođe ni dan da se ne čujemo preko društvenih mreža”, istakao je mladi pjevač. “Upoznao sam i Daniela Kajmakovskog na festivalu 'Tra la la' i super je lik”, dodaje Jovan, koji potom komentariše koliko mu se promijenio život od kako je postao poznat u regionu.

“Prepoznaju me na ulici, žele da se slikaju, traže autogram. U početku mi je to bilo malo čudno, ali tokom ovih godinu dana sam navikao na sve”, kaže on i dodaje da je to postalo sastavni dio njegovog života.

Aleksić ima veliki broj nastupa na crnogorskim, regionalnim i drugim takmičenjima, ali i osvojenih nagrada.

Bonus video: