Kejvov sin bio na LSD-u kad je pao u provaliju

Hitna pomoć pozvana je malo prije 18 časova 14. jula kada su dva prolaznika pronašli Arturovo tijelo u prolazu između Ovingdina i Rotingdina
82 pregleda 0 komentar(a)
Nik Kejv
Nik Kejv
Ažurirano: 11.11.2015. 18:28h

Artur Kejv, sin legendarnog rokera Nika Kejva, konzumirao je LSD neposredno prije nego što je preminuo nakon pada sa visoke litice, rečeno je na pretresu povodom ovog slučaja, a prenose britanski mediji.

Pretres je održan juče u Brajtonu, gdje je rečeno da je 15-godišnji Artur preminuo 14. jula nakon što je pretrpio lom nogu i lobanje i krvarenje u mozgu. Policijski službenici saopštili su da je mladi Kejv uzeo halucinogenu drogu prije smrti, te da njegova smrt nije sumnjiva. Istragu o njegovoj smrti otvorila je istražni sudija Tea Džouns, koja je utvrdila da je Artur preminuo od posljedica "više traumatičnih povreda izazvanih padom sa visine".

Hitna pomoć pozvana je malo prije 18 časova 14. jula kada su dva prolaznika pronašli Arturovo tijelo u prolazu između Ovingdina i Rotingdina.

Arturovi roditelj Nik i Suzi Kejv nisu prisustvovali saslušanju, a saučešće povodom tragične smrti njihovog sina javno su im izjavili poznati umjetnici među kojima su The Flaming Lips, Belle & Sebastian, Cat Power, Warpaint i mnogi drugi.

Bonus video: