Doček Nove godine u Podgorici: Pjevaju Željko Joksimović i Hari Mata Hari

"Kao što smo i obećali, doček Nove 2016. godine biće organizovan uz podršku prijatelja i partnera Glavnog grada", navodi se u saopštenju"
129 pregleda 0 komentar(a)
Željko Joksimović, Budva, Foto: Miloš Ćetković
Željko Joksimović, Budva, Foto: Miloš Ćetković
Ažurirano: 06.11.2015. 14:04h

Nakon višegodišnje pauze Glavni grad Podgorica će ove godine organizovati doček Nove godine na Trgu Republike.

"Tom prilikom biće priređen bogat muzički program, a naše sugrađane i sve goste Podgorice u novogodišnjoj noći zabavljaće jedne od najvećih i najpopularnijih muzičkih zvijezda sa ovih prostora, Željko Josimović i Hari Mata Hati. Nesumnjivo je da će Podgorica u novogodišnjoj noći imati jednu od najboljih ponuda u regionu i da će spektakularan doček Nove godine naši sugrađani sigurno dugo pamtiti, uz očekivanje da će veliki broj posjetilaca iz drugih gradova i džava proslaviti Novu godinu u Podgorici", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je praksa svih velikih gradova da se Nova godina tradicionalno proslavlja na gradskim trgovima, a Podgorica kao glavni grad Crne Gore mora pratiti savremene trendove koji su dio kulture velikih evropskih i svetskih centara.

"Kao što smo i obećali, doček Nove 2016. godine biće organizovan uz podršku prijatelja i partnera Glavnog grada", navodi se u saopštenju.

Bonus video: