OBILJEŽAVANJE GODIŠNJICE SMRTI MILANA MLADENOVIĆA

Svirke posvećene EKV-u i u Beranama, Cetinju i Nikšiću

Tradicionalno obilježavanje godišnjice smrti frontmena EKV-a Milana Mladenovića u KIC-u će početi u 21 sat, a ulaz košta dva eura.
144 pregleda 0 komentar(a)
EKV
EKV
Ažurirano: 05.11.2015. 15:09h

Nakon večeri posvećene bendu EKV koja će se u KIC-u "Budo Tomović" u Podgorici odigrati noćas, crnogorski rok muzičari predvođeni frontmenom Autogenog treninga Dinom Kapetanovićem sviraće hitove kultnog benda i u Beranama, Nikšiću i na Cetinju.

Tako će EKV tribjut bend u petak 6. novembra svirati u Centru za kulturu u Beranama, 12. novembra u kafiću "Casablanca" na Cetinju, a dan kasnije u Nikšićkom pozorištu.

Tradicionalno obilježavanje godišnjice smrti frontmena EKV-a Milana Mladenovića u KIC-u će početi u 21 sat, a ulaz košta dva eura. Ulaznice su već puštene u prodaju, njihov broj je ograničen na 440, a mogu se kupiti na biletarnici KIC-a, saopštili su ranije organizatori ovog događaja, NVO "Muzika alternativa kultura".

Na prethodnim svirkama posvećenim EKV-u u ovoj organizaciji svirali su Kapetanović i klavijaturista nikšićkog benda Marble, čovjek koji stoji iza Bedem festa - Petar Šundić, a ovog puta je saopšteno da će im se pridružiti i duvačka sekcija.

Preporučujemo za Vas