Tri nove numere Mtecha: Inspirisane raskidom dugogodišnje veze

Trake su brže mračnije i složenije. Nastale su u protekla dva mjeseca nakon prekida veze, pa sam sve negativno iz sebe izbacio kroz ovaj album
77 pregleda 1 komentar(a)
Mladen Banović, Mtech
Mladen Banović, Mtech
Ažurirano: 05.11.2015. 15:02h

Crnogorski DJ i producent Mladen Banović, koji nastupa pod pseudonimom Mtech objavio je tri nove numere - "Crumb", "Multiple Lies" i "Pink Speed" koje se mogu poslušati na YouTube servisu. Banović je "Vijestima" kazao da objavljene trake najavljuju njegov novi album "Pink Speed".

"Pjesme su objavljene sa namjerom da publika zna što može očekivati na promociji albuma 7. novembra na Adi", objasnio je on.

U pitanju je žurka koja će se održati u klubu "Gecko" na Adi Bojani, gdje će uz Mtecha nastupiti i Ankti, Bee, Broko Broko, Chandra, Cheda, Luka, Pashton Kucher i Redy. Žurka će početi od 22 sata, do 22.30 ulaz će koštati sedam, a nakon toga deset eura. Za djevojke je ulaz besplatan, a kapacitet lokala je 120 ljudi.

"Album bi trebalo da izađe u elektronskom formatu početkom iduće godine. Broj traka želim da sačuvam u tajnosti, kao i izdavačku kuću. Neka to bude malo iznenađenje. Naravno, tu će biti i par remiksa koje će raditi moj kolega i sugrađanin Strahinja Đorđević aka Technose", otkrio je producent iz Bara.

On je dodao da je u planu i ekranizacija numere "Pink Speed" na kojoj će raditi u saradnji sa Kristinom Simović, a da će album moći da se kupi na Beatportu i drugim onlajn prodavnicama elektronske muzike.

Mtech je otkrio da je njegov novi album inspirisao raskid dugogodišnje veze.

"Trake su mračnije i brže za razliku od dosadašnjih izdanja. Dosta složenije, čini mi se. Nastale su u proteklih dva mjeseca, nakon prekida dugogodišnje veze sa Bojanom, pa sam sve negativno iz sebe izbacio kroz ovaj album. Zbog toga zvuče tako agresivno i mračno. Srećom ta osjećanja su uticala samo na produkciju", objasnio je DJ i producent.

Banović ima i intenzivan raspored kad su u pitanju nastupi, pa će neke od novih numera publika imati priliku da čuje gotovo svakog narednog vikenda. Tako će nakon nastupa u klubu "Gecko", Mtech zabavljati publiku 13. novembra u Podgorici na "Satellite Partyu" u kuglani "Strike", a 21. novembra u beogradskom klubu "Grozna deca".

Bonus video: