Zoran Predin objavio novi singl: Banalne situacije u toploj melodiji jeseni

“Jesen je vrijeme za inventuru. Naizgled banalne situacije naših životnih priča otkrivaju toplu melodiju jesenjih boja”, kazao je Predin
2 komentar(a)
Zoran Predin, Foto: Facebook
Zoran Predin, Foto: Facebook
Ažurirano: 04.11.2015. 16:20h

“Život se voli našaliti s nama” novi je singl kantautora i rok muzičara, frontmena legendarnog sastava Lačni Franz, Zorana Predina. Ovom pjesmom Predin dokazuje koliko je muzički raznolik i prikazuje sebe kao osjećajnog šansonjera.

Sing je snimljena u Ljubljani zajedno sa Peterom Deklevom, a muzičaru su pomogli i njegovi sinovi - Rok koji je doprinio nastajanju aranžmana i Andrej, koji je imao viziju kako bi sve trebalo da zvuči. Predin potpisuje muziku i tekst.

“Jesen je vrijeme za inventuru. Naizgled banalne situacije naših životnih priča otkrivaju toplu melodiju jesenjih boja”, kazao je on.

Muzičar iza sebe ima 20 albuma, a posljednji “Na koncu naše mavrice” objavljen je prošle godine. Predin je takođe autor muzike za pozorišta, televiziju i filmove. U svojoj dugogodišnjoj karijeri dobio je brojne nagrade, koje su potvrdile njegov muzički status u regionu.

Bonus video: