Autogeni trening u subotu svira na tvrđavi Forte mare

Organizatori su ranije objasnili da je koncert odložen zbog protesta Demokratskog fronta održanih u tom gradu prošle subote
0 komentar(a)
KIC, Autogeni trening, Foto: Savo Prelević
KIC, Autogeni trening, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.11.2015. 15:41h

Koncert najpoznatijeg crnogorskog alternativnog rok benda Autogeni trening koji je trebalo da se održi prošlog petka u Herceg Novom, pomjeren je za subotu, 7. novembar.

"Obavještavamo sve naše poštovaoce da će koncert u Herceg Novom biti u subotu 7. novembra na tvrđavi Forte mare. Koncert je trebalo da bude 30. oktobra, ali je zbog nekakvih rizika morao biti otkazan i pomjeren za drugi datum. Tako milicija naredila", saopšteno je Facebook stranici Treninga.

Organizatori su ranije objasnili da je koncert odložen zbog protesta Demokratskog fronta održanih u tom gradu prošle subote.

Na događaju pod nazivom "Noise", u organizaciji Omladinskog kulturnog centra Herceg Novi, osim Autogenog treninga će svirati mladi nikšićki bendovi Podroom i Willie and the Groundskeepers, dok će lokalnu scenu predstavljati DJ Seagull Prime.

Početak je zakazan za 22 sata, ulaz će koštati jedan euro, a prema saopštenju organizatora prihod od ulaznica biće upotrebljen za proizvodnju programa portala i e-radija "Noise".

Bonus video: