Sastav “Antonio Sanchez" izdao album snimljen bez „peglanja i gluposti”

Na albumu “Ništa bez krvi, sperme i govana”, našlo se devet pjesama, među kojima su numere koje su izveli na petom Sea Rock festivalu u Kotoru, “Budimo prijatelji”, “Jimi's Gone Voodoo”, “Žene”,
152 pregleda 7 komentar(a)
Antonio Sanchez, Foto: Privatna arhiva
Antonio Sanchez, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 27.10.2015. 18:37h

Podgorički sastav “Antonio Sanchez i kurvini sinovi”, iza kojeg stoje Dušan Đurović, Filip Ferdinandi i Zarija Pavićević, objavio je svoj prvi album “Ništa bez krvi, sperme i govana”, koji se može poslušati na Youtube kanalu.

U ranijem razgovoru za Vijesti Đurović i Ferdinandi najavili su izlazak ovog albuma:

„Imamo ludi plan da snimimo album za četiri dana u studiju 'Groundloop' pod dirigentskom palicom producenta i multi-instrumentaliste Ivana Pejovića. Sve se svira uživo, nema peglanja i ostalih gluposti. Samo nas trojica i muzika na kojoj radimo posljednjih pola godine“.

Đurović je tada kazao i da planiraju snimanje spotova za nekoliko numera sa tog albuma, te da će zatim “zatvoriti tu priču”.

Na albumu “Ništa bez krvi, sperme i govana”, našlo se devet pjesama, među kojima su numere koje su izveli na petom Sea Rock festivalu u Kotoru, “Budimo prijatelji”, “Jimi's Gone Voodoo”, “Žene”, “Kuda idu izgubljene trzalice” (Live from Berlin), ali i bonus pjesma “Pirsing” o Rašku Konjeviću, ministru unutrašnjih poslova, po kojoj su “...kurvini sinovi” i postali poznati.

Pored članova grupe na albumu su radili i Merima Bulić (vokal), Ilija Đurović (vokal), Ivan Pejović (bas), Enes Tahirović (klavijature).

“Ono što bi meni mnogo značilo, je informacija koja će doći do klinaca koji vježbaju po podrumima i sobama. Ovo što mi radimo, bez pomoći institucija i bez novca, valjda nekom može da bude motiv, jer je toliko toga na sceni, a zapravo nema ničega. Umjesto praznih priča i traženja krivca, treba pržiti po instrumentima, uprkos svemu...“, kazao je o albumu ranije Đurović.

On i Ferdinandi, pokrenuli su nedavno i projekat „Funny Badlands“. Korijeni muzičkog pravca ovog benda duboko su skriveni u bluzu, kazali su oni.

Bonus video: