NOVI SPOT HRVATSKOG REPERA

“Ja se zovem” novi singl Kandžije i Golih žena

Kandžija iza sebe ima nekoliko objavljenih albuma, saradnje sa poznatim reperima kao što su Prti Bee Gee, Bvana i SkyWikluh, kao i nominaciju za MTV EMA nagradu 2014.
99 pregleda 0 komentar(a)
Kandžija, Foto: Screenshot (YouTube)
Kandžija, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 26.10.2015. 18:48h

Hrvatski reper Kandžija sa svojim bendom “Gole žene” objavio je novi spot za pjesmu "Ja se zovem".

Video koji potpisuje Tin Majnarić, autor brojnih spotova, sniman je u Fabijancima. Ovim i prošlim singlom "Crkva", za koji je spot sniman u WC-u, Kandžija najavljuje svoj novi album, prvi sa “Golim ženama”.

"Već duže vrijeme sam htio da snimim ovu stvar, jer sam skapirao da je ime super, a možda čak i pretvrdo. Kad sam bio mali bilo mi je dosta neprijatno, jer mi je ime drugačije, ali sam skapirao da sam to ja i ponosan sam na sebe. Ne možeš ništa ako ne znaš ko si, a ja sam Stjepko. Zovu me i Kandžija. Poklanjamo baš ovu stvar ljudima za slobodno preuzimanje da malo uđu u priču, pripreme se za album a da opet sa druge strane ne otkrijemo previše", izjavio je reper čije je pravo ime Stjepko Galović.

Kandžija iza sebe ima nekoliko objavljenih albuma, saradnje sa poznatim reperima kao što su Prti Bee Gee, Bvana i SkyWikluh, kao i nominaciju za MTV EMA nagradu 2014. Pjesme "Ja se zovem" i "Crkva" mogu se besplatno preuzeti na web adresi kandzija.lnk.to/uzmipjesmu.