"NISU BILE POTPUNE"

Gven Stefani: Objavila sam loše pjesme

Novi album zvaće se "Used To Love You" i, kako pjevačica kaže, pjesme će biti prepune ličnih osjećanja
1 komentar(a)
Gven Stefani (novina)
Gven Stefani (novina)
Ažurirano: 20.10.2015. 19:15h

Prije godinu dana, nova muzika Gven Stefani uključivala je neke saradnje visokog profila - sa Farelom Vilijamsom, Eminemom i čuvenim hitmejkerom Benijem Blankom. Ali, bez obzira na tih nekoliko singlova, kad bude odlučila da objavi svoj treći album, to će, kaže, biti nešto sasvim drugačije.

"Te pjesme nisu bile dobre, nisu bile potpune. Ta saradnja sa Benijem tako je napravljena jer sam se tek bila porodila i željela sam da bilo šta uradim u muzici. Nisam imala dovoljno vremena, pa sam snimila pjesmu za koju sam veoma malo bila odgovorna. Tako većina ljudi i radi, ali to nije dovoljno dobro za mene", izjavila je Stefani za EW. Ona se nedavno rastala od Gevina Rosdejla sa kojim je bila 13 godina u braku.

Novi album zvaće se "Used To Love You" i, kako pjevačica kaže, pjesme će biti prepune ličnih osjećanja. "Morala sam da prođem kroz nešto loše kako bih pisala pjesme za koje mislim da su dobre. Mnogo sam se molila i meditirala, pokušala sam da budem otvorena prema sebi i napravim pjesme koje su prirodne, što ove svakako jesu. Nastale su ne iz brige šta će se desiti i šta se desilo, već iz momenta koji se dešava", ispričala je pjevačica

Preporučujemo za Vas