NAJAVA ALBUMA

Adelinih 30 sekundi uzbudili internet

Njen prethodni album "21" nedavno je proglašen najuspješnijim britanskim albumom milenijuma. Dospio je na prvo mesto top lista u 30 zemalja, a prodat je u više od 11 miliona primjeraka samo u Americi
0 komentar(a)
Adel, Foto: Beta/AP
Adel, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 19.10.2015. 16:59h

Bilo je dovoljno da britanska pop zvijezda Adel otpeva 30 sekundi svog novog singla, pa da izazove pravo uzbuđenje na internetu.

Pjevačica je predstavila dio svoje najnovije pjesme sinoć na britanskoj televiziji, tokom reklamnog bloka u okviru emisije "X Factor".

Riječ je o još jednoj baladi koja počinje stihom "Hello, it's me". U klipu, u trajanju od svega pola minute, čuje se samo Adelin glas na crnoj pozadini u pratnji klavira.

Internet je odmah bio preplavljen oduševljenim komentarima i spekulacijama fanova.

Prema pisanju londonskog Gardiana, Adel bi trebalo da svoj novi, treći album izda 20. novembra, ali 27-godišnja pjevačica još nije zvanično potvrdila tu vijest.

Njen prethodni album "21" nedavno je proglašen najuspješnijim britanskim albumom milenijuma. Dospio je na prvo mesto top lista u 30 zemalja, a prodat je u više od 11 miliona primjeraka samo u Americi.

Na novom albumu, čiji je nezvaničan naziv "25", sarađivalo je nekoliko velikih muzičkih i producentskih imena - Danger Mouse, Damon Albarn, Max Martin, Ryan Tedder i Tobias Jesso Jr.

Preporučujemo za Vas