"Manitou” počeo da radi na prvijencu

Snimanje je počelo prošle nedjelje u ateljeu frontmena Marka Janjuševića u Nikšiću i odvijaće se u realizaciji benda, bez pomoći sa strane, otkrio je "Vijestima" basista Luka Miličković
0 komentar(a)
Ažurirano: 08.10.2015. 16:36h

Nikšićki krosover sastav Manitou , jedan od mladih crnogorskih bendova od kojih se najviše očekuje u budućnosti, ušao je u studio i započeo rad na svom albumu prvijencu.

Snimanje je počelo prošle nedjelje u ateljeu frontmena Marka Janjuševića u Nikšiću i odvijaće se u realizaciji benda, bez pomoći sa strane, otkrio je "Vijestima" basista Luka Miličković.

"Osjetili smo da je konačno došlo vrijeme, da smo dovoljno sazreli za ovo izdanje. I produkciju i snimanje ćemo sami raditi", kazao je on.

Za sada je nepoznato koliko će debi “Manitoua” sadržati pjesama i koliko će snimanje trajati, ali se Nikšićani nadaju da će publika biti u prilici da čuje album do kraja godine.

"Album će se bazirati na nečemu što se trenutno svim članovima benda dopada i u čemu se trenutno pronalazimo, ne ograničavajući se puno na određeni muzički žanr. Puštamo da sve ide svojim tokom, pa ćemo čuti konačan proizvod. Mislim da će album biti potpuno iznenađenje i inovacija, jedan jako hrabar potez za bend", uvjeren je Miličković.

Uz njega i Janjuševića bend čine gitarista Milivoje Kljajić, bubnjar Lazar Ognjenović i bekvokal Miodrag Radović.

“ Manitou ” iza sebe ima tri singla, javnu podršku jednog od uzora Nemanje Kojića Kojota (Eyesburn), a prošle godine je predstavljao crnogorsku rok scenu na Zaječarskoj gitarijadi.

Galerija

Bonus video: