Priča o zamoru u ljubavnoj vezi, na kraju optimizam

"Spot nije tako ozbiljan kao što možda zvuči na prvi momenat, već je napravljen u jednom ležernom humorističkom tonu, kako bi se složio sa ritmom pjesme", izjavio je za medije Neno Belan
77 pregleda 0 komentar(a)
Neno Belan, Maja Posavec (Novina)
Neno Belan, Maja Posavec (Novina)
Ažurirano: 07.10.2015. 17:37h

Nakon što su na ovogodišnjem izdanju Festivala dalmatinske šansone u Šibeniku dobili drugu nagradu žirija i nakon što je pjesma postala najslušanija u Hrvatskoj, Neno Belan i Maja Posavec iz zagrebačkog benda Detour snimili su i spot za numeru "Tvoj glas". Reditelj spota je Luka Nižetić.

"Ideja spota slična je ideji teksta, a ocrtava zamor u ljubavnoj vezi. Maja i ja glumimo bračni par koji se našao u tim problemima, nedoživljavanja onog drugog u vezi. Ali, na kraju ipak ostavljamo dozu optimizma i nadu u bolje sutra, što simbolički pokazuje ruka u ruci na kraju spota. Naravno, spot nije tako ozbiljan kao što možda zvuči na prvi momenat, već je napravljen u jednom ležernom humorističkom tonu, kako bi se složio sa ritmom pjesme", izjavio je za medije Neno Belan.

Neno Belan i dalje mnogo nastupa, a najavio je mini turneju po Hrvatskoj, koja počinje 14. oktobra. Muzičar je pjesmu “Tvoj glas” napisao u saradnji sa Zvonimirom Zrilićem.

Bonus video: