Masturbeator novom pjesmom najavljuje nastup u Nikšiću

"Za potrebe ove pjesme sam semplovao zvuk sa sedam video klipova na kojima je zabilježen mali dio lova na zvukove"
0 komentar(a)
masturbeator, Foto: Facebook
masturbeator, Foto: Facebook
Ažurirano: 28.09.2015. 16:03h

Crnogorski avangardni kompozitor Andrija Krivokapić, poznatiji kao Masturbeator objavio je video za pjesmu "Paradox" koji služi kao najava za njegov predstojeći nastup "Nikšić: Manipulated" gdje će predstaviti muziku sastavljenu od zvukova grada pod Trebjesom, na sličan način kao što je učinio u Podgorici u aprilu ove godine.

"Za potrebe ove pjesme sam semplovao zvuk sa sedam video klipova na kojima je zabilježen mali dio lova na zvukove. Svi klipovi su snimljeni telefonom i zvuk nije bio baš najbolji, ali evo primjera da se i on može iskoristiti", objasnio je producent iz Bara.

On je za "Vijesti" otkrio da Nikšićane na najavljenom nastupu očekuje isti koncept kao u Podgorici, samo sa drugačijom muzikom koja je snimana u i inspirisana gradom piva i čelika.

Detalji vezani za nastup koji će Masturbeator organizovati u saradnji sa Kulturnim centrom "Punkt" biće poznati za par dana. Do tada oni koji žele da čuju kako je ovaj, za domaće prilike neobičan projekat zvučao u Podgorici mogu na YouTube servisu naći video pod nazivom "Masturbeator-Podgorica:Manipulated".

Bonus video: