Dikinson: Lejdi Gaga je mnogo bolja od Madone

"Prije svega, ona umije da peva - ima moćan glas - i stvarno je dobra instrumentalistkinja. I, mislim, ima dobar osjećaj za dramatiku. I svako ko se na dodjeli nagrada pojavi obučen u sendvič sa slaninom ima moj glas," kaže Dikinson
1 komentar(a)
Lejdi Gaga, Foto: Reuters
Lejdi Gaga, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.09.2015. 17:20h

Brus Dikinson (Bruce Dickinson), pjevač grupe Ajron mejden (Iron Maiden), izjavio je da je Lejdi Gaga - koja se deklarisala kao velika ljubiteljka njegovog benda - "mnogo bolja" od Madone, piše danas britanski muzički magazin Nju muzikl ekspres (NME).

Gaga je prethodno rekla da bi više voljela da je porede sa čuvenim hevi-metal bendom nego s velikom pop zvijezdom Madonom, uz ocjenu da su Ajron mejden "jedan od najvećih rok bendova u istoriji".

Dikinson je potom ishvalio Lejdi Gagu i rekao da mu se njena muzika sviđa više od Madonine.

"Mislim da je ona sjajna, i slažem se s njom: ona nije sljedeća Madona; ona je mnogo bolja od toga", rekao je pjevač Mejdena i dodao: "Prije svega, ona umije da peva - ima moćan glas - i stvarno je dobra instrumentalistkinja. I, mislim, ima dobar osjećaj za dramatiku. I svako ko se na dodjeli nagrada pojavi obučen u sendvič sa slaninom ima moj glas."

Ajron mejden su početkom septembra izdali svoj šesnaesti, pa još dupli album "The Book Of Souls", koji dobija veoma dobre ojcene, a u Britaniji je već stigao do srebrnog tiraža i prvog mjesta liste najprodavanijih albuma.

Po završetku snimanja ovog albuma, saopšteno je da Dikinson boluje od raka na jeziku. U međuvremenu je proglašen izliječenim, a bend će na turneju sljedeće godine kada se on potpuno oporavi.

A Lejdi Gaga je nedavno izjavila listu CR Fešn buk: "Neki ljudi stvarno ne znaju značaj metala i njegove razmjere. Ajdon mejden su punili stadione, i još ih pune. I to je zbog kulture muzike; poezija im je tako moćna, i kad god se fanovi okupe, oni sjedinjuju esenciju onog što Ajron mejden jesu. Ljudima koji mi govore da sam sljedeća Madona uvijek kažem: 'Ne, ja sam sljedeći Ajron majden'".

Bonus video: