Naga Crnogorka u spotu švedskog rok benda

"Spot je sniman u okolini Skadarskog jezera, tačnije u šumi blizu Ostrosa, te u selima Krnjice i Murići. Lokacije su odabrane u skladu sa željama da se stekne utisak 8mm filma sa 'vintidž' momentima koji prate provokativne scene", ispričao je Stojović
135 pregleda 60 komentar(a)
Mina Karadžić, Foto: Screenshot (YouTube)
Mina Karadžić, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 24.09.2015. 18:15h

Švedski okultni rok bend Luciferian Light Orchestra (LLO) objavio je spot za pjesmu "Dante and Diabaulus" koji je nedavno snimao u Crnoj Gori.

Frontmen LLO je Kristofer Johanson, inače osnivač svjetski poznatog simfonik metal benda Therion, koji je u vezi sa Podgoričankom Minom Karadžić. Preko nje bend je stupio u kontakt sa Mediatagom, lokalnom agencijom za video produkciju, grafički i web dizajn.

"Spot je sniman u okolini Skadarskog jezera, tačnije u šumi blizu Ostrosa, te u selima Krnjice i Murići. Lokacije su odabrane u skladu sa željama da se stekne utisak 8mm filma sa 'vintidž' momentima koji prate provokativne scene", ispričao je za "Vijesti" Dražen Stojović iz Mediataga, koji između ostalog stoji i iza spota za pjesmu "No.1" podgoričkog repera Sivila koji se prošlog mjeseca našao na vrhu MTV top liste "Domaćica".

"Atmosfera na snimanju je bila sjajna, oduševljeni su zbog mjesta na koje smo ih poveli i cijelom organizacijom. Spot je realizovan na veliko obostrano zadovoljstvo, tako da se nadamo da ćemo nastaviti saradnju u budućnosti", istakao je Stojović.

"Dante and Diabaulus" je pjesma sa debi albuma LLO-a koji nosi naziv benda, a koji je objavljen u aprilu ove godine. Karadžićeva je na njemu pjevala prateće vokale.

Bonus video: