Morisi: Naredna dva koncerta su mi posljednja

Ranije ove godine popularni Moz je za španske novine “El Pais” izjavio da je nedavno kontaktirao više izdavačkih kuća i da su ga sve odbile
3 komentar(a)
Morisi
Morisi
Ažurirano: 19.09.2015. 17:38h

Legendarni engleski muzičar Morisi kazao je da će mu dva naredna koncerta, koja će se 20. i 21. septembra održati u Londonu, možda biti i posljednja u karijeri. Za ovakvu odluku, koja je šokirala fanove nekadašnjeg frontmena grupe The Smiths, Morisi je optužio nedostatak interesovanja izdavačkih kuća.

Popularni pjevač je prošle godine raskinuo saradnju sa Harvest Recordsom i od tad nije našao etiketu pod čijim okriljem će se skrasiti.

“Ne postoji način da zainteresujemo britanske izdavačke kuće i zato će dvije noći u Hamersmitu biti naši posljendnji koncerti u Velikoj Britaniji. Zahvalni smo našoj publici na interesovanju i lojalnosti tokom ovih 28 godina, ali bez novih izdanja nema poente nastaviti sa koncertima. Hvala vam za toliko nevjerovatnih trenutaka. Zadovljstvo i privilegija su moji”, napisao je Morisi na njegovom fan sajtu “True To You”.

Ranije ove godine popularni Moz je za španske novine “El Pais” izjavio da je nedavno kontaktirao više izdavačkih kuća i da su ga sve odbile.

Bonus video: