Intime objavio "Banjalučanku": Istinita priča o ljubavi

Perišić je ispričao da je snimanje spota trajalo tri dana, te da je svim akterima i članovima benda bilo teško, jer su u mnogim scenama morali biti pravi glumci.
205 pregleda 0 komentar(a)
Intime, Foto: Intime
Intime, Foto: Intime
Ažurirano: 13.09.2015. 08:26h

Nikšićanin Ljubomir Perišić i njegov bend “Intime” objavili su novu pjesmu “Banjalučanka”, za koju je tekst napisao Andrija Milošević.

Perišić, koji je i gitarista benda, za “Vijesti” je otkrio nešto više o numeri koja je bazirana na istinitoj ljubavnoj priči, ali i kako je došlo do saradnje sa crnogorskim glumcem. “Pjesmu sam dobio od njega 2008. godine, kada sam se spremao za veći put, odnosno, napuštao Banjaluku. On je znao koliko volim taj grad i poznavao je moju trenutnu životnu situaciju i nekoliko dana pred put mi je poslao tekst pjesme, onako, kao za srećan put”, ispričao je Perišić.

On i Milošević su, kako je kazao, veliki prijatelji, drugovi od rođenja iz Nikšića i mnogo mu je drago što takva ljudska veličina postoji: “Andrija je drug u svakom smislu te riječi”. Perišić je ispričao da je snimanje spota trajalo tri dana, te da je svim akterima i članovima benda bilo teško, jer su u mnogim scenama morali biti pravi glumci. “Ali, mogu reći, po prvim gledanjima i komentarima da smo se veoma dobro snašli”, kazao je on i otkrio da je Banjalučanka u spotu glumica Minja Marković. Na pitanje kako je nastao bend “Intime”, Perišić je odgovorio da su se sreli sasvim slučajno 2008. godine.

“Zoran je bio roker, a ja sam slušao pop i sevdah i krenuli smo da sviramo. Nismo razmišljali puno o budućnosti, već smo uživali u svim tim trenucima, noćima i mjestima gdje smo imali nastupe, a do sada to je sigurno blizu hiljadu svirki na teritoriji bivše Jugoslavije, Austrije, Njemačke, Luksemburga...,“ kazao je Perišić.

Kada su u pitanju dalji planovi, on kaže da će se saradnja sa crnogorskim glumcem nastaviti.

“U oktobru ćemo objaviti dvije pjesme, u pitanju su balade. Jedna je, takođe, po tekstu Andrije Miloševića i zvaće se 'Crni anđele', a druga, po tekstu profesorice Sandre Ivanović, zvaće se 'Idem'”, nagovijestio je Perišić.

Bonus video: