"Kraj" za kraj Sivilovih "sivih srijeda"

„Pjesma 'Kraj' je baš sumiranje utisaka. Mislim da će i ona dobro proći,” kazao je Sivilo
144 pregleda 2 komentar(a)
Sivilo, Foto: Sivilo/Facebook
Sivilo, Foto: Sivilo/Facebook
Ažurirano: 08.09.2015. 19:36h

Podgorički hip hoper Balša Krkeljić Sivilo sjutra će objaviti posljednju pjesmu iz serije "Sive srijede". Za kraj je ostavio numeru čije ime i priliči zatvaranju ove ljetnje avanture - "Kraj", ali, kako se reper i njegovi fanovi nadaju, ona znači tek početak novih projekata. Tokom "Sivih srijeda" publici je, između ostalih, predstavio numere "No.1", "Slavi me", "Ljubav se uči", "Cugopol", "Daj gas", "Ceca", a posljednja srijeda rezervisana je i za onlaje razgovor sa svima koji vole ono što on radi.

"Stigli smo i do kraja ove zabavne i uspješne avanture, tako da ću ja sjutra biti onlajn i preko Fejsbuka, Tvitera i Instagrama razgovarati sa svima koji žele da me nešto pitaju, nešto poruče, predlože... Vrijeme je da sumiramo ono što smo radili ovog ljeta i želim da vidim kako su oni doživjeli ovaj projekat i koliko im je značio", kaže za “Vijesti” podgorički hip hoper, koji je putem društvenih mreža redovno sve ljubitelje ovog zvuka obavještavao o svom projektu.

"Moj prvi album 'Tamna strana sreće' prošao je dobro kod kritike, ali publika nije imala priliku da dođe do pjesama, da ih lako nađe. Tim albumom sam dokazao da sam neko ko poštuje hip hop, ali sve je bilo uzalud jer nisam na pravi način poslao publici poruku. Morao sam da ispratim trendove, pa sam se odlučio na ovako nešto", priča Sivilo, koji je osmislio "Sive srijede" upravo zbog svoje publike. Sada se nada da će se ljubitelji repa odazvati njegovom pozivu da ga pitaju sve što ih zanima.

"Vjerovatno će ih interesovati kada ću sve staviti na CD, to me uvijek pitaju. Mislim da će tražiti nešto novo, neće mi dati da stanem, jer sada i nema stajanja. Neće me pustiti na zasluženi odmor", kaže uz smijeh reper i objašnjava zašto se, od svih dana u nedjelji, odlučio baš za srijede.

"To je zanimljivo. Prvo sam razmišljao o vikendima, ali ljetnji vikendi su obično dani kada su ljudi duboko u moru. Tako da sam se odlučio za radni dan, a pošto je srijeda u sredini, ona mi je bila prvi izbor.

Sive su zato što je siva između crne i bijele, opet neka sredina i to je ta priča", prisjeća se Sivilo.

On je veoma zadovoljan svojim uspjehom na Domaćici. Podgorički reper je na MTV regionalnoj listi sa singlom "No 1" dva puta bio prvi, nekoliko puta treći, a trenutno je na osmoj poziciji.

"Zaista nisam očekivao ovakav uspjeh na Domaćici. Poruka je definitivno poslata. Mislim da smo 'uboli' pravu stvar i veoma sam zadovoljan kako su moje pjesme prošle", kaže reper, koji će sjutra svojoj publici pokloniti i bonus klipove, i to sa svog uspješnog nastupa na ovogodišnjem Lake festu i Obala festu. Pjesma "Kraj", kaže Sivilo, odgovara završetku "Sivih srijeda".

"Ta pjesma je baš sumiranje utisaka. Obraćam se publici, repujući o raznim temama. Mislim da će i ona dobro proći", nada se reper.

Igranje basketa bilo zabavno

Sivilo je nedavno učestvovao na Basket turniru poznatih, koji je organizovala Televizija Vijesti.

Sa svojom ekipom, koju su, osim njega, činili nezavisni poslanik Dritan Abazović i urednik portala Vijesti Srdan Kosović, stigao je do finala, gdje ih je zaustavila ekipa karatiste Almira Cecunjanina, predsjednika Građanske alijanse Borisa Raonića i pjevača Ivana Čanovića.

"Rado sam se odazvao pozivu, jer sam ranije igrao košarku i znam kakva je situacija sa terenima i igralištima. Htio sam i da vidim u kakvoj sam formi. Bilo je veoma zabavno, iznenadio sam se koliko su moji saigrači zabavni momci, posebno Dritan Abazović. Svi su bili fer, odlično smo se proveli", kaže za Vijesti Sivilo.

Bonus video: