MC Sajsi nastavlja da intrigira pjesmom "Bot"

Prema najavi, reperka koja je i do sada u svojim pjesmama obrađivala tabu teme i goruća pitanja ni ovoga puta neće raznočarati, jer je "tekst numere provokativan"
2 komentar(a)
MC Sajsi, Foto: Milan Babić
MC Sajsi, Foto: Milan Babić
Ažurirano: 31.08.2015. 11:20h

Srpska reperka MC Sajsi, nakon nekoliko uspješnih saradnji sa regionalnim izvođačima, snimila je pjesmu i spot pod nazivom "Bot".

Njeni obožavaoci imaće priliku da večeras u 20 sati na MTV kanalu premijerno pogledaju ovaj singl, koji je Ivana Rašić snimila sa DJ Bkoom.

Prema najavi, reperka koja je i do sada u svojim pjesmama obrađivala tabu teme i goruća pitanja ni ovoga puta neće raznočarati, jer je "tekst numere provokativan".

"Reperka intrigira publiku govoreći i o društvenom fenomenu, ali i poredeći ga sa sadističkim ljubanim odnosom i vezom”, stoji. Na njoj svojstven način, ona se lirički poigrava sa tradicijom i društvenim nasljeđem", stoji u najavi MTV kanala.

“Ovom numerom MC Sajsi najavljuje novu eru u karijeri koja će pratiti novi album koji je uradila u saradnji sa DJ Bkoom”, dalje se opisuje.

Pjesma "Bot", naćiće se u konkurenciji za regionalnu top-listu "Domaćica", a MC Sajsi i ranije je na njoj ostvarivala uspjehe sa jednako provokativnim singlovima "Pokvarenica", "Nadrkano hodanje" i "Papa".

"Iz dosadašnjeg iskustva se pokazalo, da nikada ne možeš da planiraš uspjeh pjesme, niti da praviš bilo šta po šemi, gdje si ti siguran da će nešto da se sluša. Tako da ja uvijek kada pjesma izađe ne očekujem ništa, dok samo ne krene da se dešava. Jednostavno ne opterećujem sebe niti pjesmu time", kazala je ranije za Vijesti Ivana Rašić, neposredno nakon što je osvojila MTV listu numerom "Papa".

Ona je tada dodala i da joj je kao muzičarki album veoma bitan, ali da je svjesna činjenice da živi u eri singlova, pa se trudi da svaka numera bude ekranizovana.

MC Sajsi i ranije je sarađivala sa DJ-om Bko i to 2012. godine kada su zajedno snimili tri numere za mini album “KNVK”, a u pitanju je istoimeni singl i pjesme “Antifa kučke” i “Ulazim u disko”.

Najveću popularnost postigla je pjesmom “Mama” koju je uradila sa Damjanom Eltechom, a koja je objavljen u septembru 2011. godine.

Bonus video: