Najviše šansi imaju Tejlor Svift, Ed Širan i Bijonse

Kanje Vest biće nagrađen „Michael Jackson Video Vanguard Award” priznanjem koje će mu biti uručeno zahvaljujući inovativnim spotovima, kontinuiranom uticaju na muziku, umjetnost, modu i kulturu, kao i legendarnim nastupima na VMA dodjelama
0 komentar(a)
Tejlor Svift, Foto: Reuters
Tejlor Svift, Foto: Reuters
Ažurirano: 30.08.2015. 09:10h

U Los Anđelesu se večeras održava dodjela MTV Video Music Awards, koju će voditi Majli Sajrus, a među onima koji će nastupiti na dodjeli nagrada su Niki Minaž, Džastin Biber, Farel Vilijams, Demi Lovato i Vikend,

Najviše šansi da sa nagradama odu kući imaju Tejlor Svift, Ed Širan i Bijonse. Tejlor ubjedljivo vodi sa čak devet nominacija, za njom slijede Bijonse, Ed Širan i Mark Ronson koji će se takmičiti u pet kategorija, a za petama im je Kendrik Lamar koji može kući da odnese četiri nagrade.

Kanje Vest biće nagrađen „Michael Jackson Video Vanguard Award” priznanjem koje će mu biti uručeno zahvaljujući inovativnim spotovima, kontinuiranom uticaju na muziku, umjetnost, modu i kulturu, kao i legendarnim nastupima na VMA dodjelama.

Među onima koji će uručivati nagrade su Britni Spirs, Rebel Vilson, Emili Ratajovski, Džon Ledžend, Rita Ora i mnogi drugi.

Tejlor Svift će imati svetsku premijeru novog spota za pjesmu „Wildest Dreams”.

Direktan prenos dodele emitovaće se na MTV kanalu u noći između nedjelje i ponedjeljka sa početkom od 02:00.

Bonus video: