KANADSKA PJEVAČICA

Selin Dion traži tekstopisce za novi album

U njenoj muzici se čuju uticaji raznih žanrova od popa i roka do gospela i klasične muzike. Ističe se njen tehnički vešt i jak vokal
2 komentar(a)
Selin Dion, Foto: Beta/AP
Selin Dion, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 14.02.2019. 00:08h

Kanadska pjevačica Selin Dion pozvala je danas tekstopisce da joj šalju pjesme za njena dva nova albuma na francuskom i engleskom jeziku.

"Tek smo počeli da dobijamo pjesme. Svi su dobrodošli. Svaki umjetnik ili tekstopisac može da nam pošalje svoje pjesme", rekla je popularna pjevačica za francuski radio RTL i dodala da bi trebalo da izda album na francuskom 2016, a na engleskom 2017. godine.

Njeni posljednji albumi, "Sans attendre" na francuskom izdat je 2012, a na engleskom "Love Me Back to Life" 2013. godine.

Selin Dion (47) je najveća muzička zvijezda u Kanadi, a njeni albumi prodati su širom svijeta u više od 200 miliona primjeraka.

Proslavila se i pjesmom "My heart will go on", glavnom numerom filma "Titanik" (1997) američkog reditelja Džejmsa Kamerona, s Leonardom DiKaprijom i Kejt Vinslet u glavnim ulogama.

U njenoj muzici se čuju uticaji raznih žanrova od popa i roka do gospela i klasične muzike. Ističe se njen tehnički vešt i jak vokal.