Pogledajte program dešavanja tokom Telekom Electronic Beats Festivala

Crnogorski Telekom je ove godine sponzor i FIAT-a, Festivala internacionalnog alternativnog teatra, koji se održava od 5. do 16. septembra u Podgorici, a počinje koncertom grupe Zoster
1 komentar(a)
Electronic Beats City Festival, Foto: Screenshot (YouTube)
Electronic Beats City Festival, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 28.08.2015. 11:42h

Telekom Electronic Beats Festival u Podgorici ugostiće međunarodne muzičke umjetnike Aurora, Av Av Av, Elliphant, Fjaak, George Fitzgerald, Roosevelt, Ten Fé i Zenker Brothers, 4. i 5. septembra, na tri lokacije - Karver, District i Alan Ford.

Ljubitelji muzike iz Podgorice imaće priliku da uživaju i u nastupima lokalnih izvođača DJ Gilerz, DJ Fil lavin i DJ Tijanatt.

Posjetioci festivala uživaće i u dnevnim promo žurkama i umjetničkim performansima.

Prvog dana, 4. septembra, kafić Tarantino (u Bokeškoj ulici) će ugostiti DJ AudioStorm i DJ Mr.Jools (spolja DJ pult). U istoj ulici, kafić Sejdefa će organizovati modni kutak u kojem će modni dizajneri Milena Đurđić i Boris Ćalić dizajnirati EB haljinu, a Katarina Zlajić nakit.

Dan kasnije Blues bar (poznat i kao Meksički, ulica Novaka Miloševa) će spolja ugostiti DJ Igora Stanovnika i DJ Sensible Seed. Na licu mjesta, crnogorski umjetnici će stvarati djela – Adin Rastoder skulpturu, Nemanja Bojićević sliku, a Dejan Batrićević ilustraciju. Blues bar će takođe promovisati svoje domaće pivo.

Karte za festival će biti u prodaji u kafe knjižari Karver od 29. avgusta 2015. (do 2. septembra u periodu od 9 do 16h, od 2. do 5. septembra od 9 do 22h). Karte za District i Alan Ford koštaće 3 eura, a za događaje u Karveru 5 eura. Sve kupce festivalskih karata očekuje popust za kupovinu knjiga od 20 odsto. Komplet karata (bundle ticket) za festival je 12 eura i dostupan je online.

Crnogorski Telekom je ove godine sponzor FIAT-a, Festivala internacionalnog alternativnog teatra, koji se održava od 5. do 16. septembra u Podgorici, a počinje koncertom grupe Zoster.

Bonus video: