Stereo Banana: Ako se poslije ovog singla ne oženimo nećemo nikad

"Mnogo nam je drago što je sve ispalo kako je ispalo. Zahvaljujemo se Slobodanu i Zorici jer su podijelili svoje umijeće i svoju energiju sa cijelim svijetom", saopštili su iz benda uoči premijere spota
624 pregleda 0 komentar(a)
Stereo Banana (Novina)
Stereo Banana (Novina)
Ažurirano: 22.08.2015. 17:59h

Neobični krosover sastav iz Niša “Stereo Banana” snimio je novi spot za pjesmu "Melem" koji će premijerno biti prikazan u ponedjeljak u 20 časova na regionalnom MTV kanalu.

"Mnogo nam je drago što je sve ispalo kako je ispalo. Zahvaljujemo se Slobodanu i Zorici jer su podijelili svoje umijeće i svoju energiju sa cijelim svijetom. Jedno je sigurno, ako se poslije ovog singla ne oženimo nećemo nikad. Inače, Slobodan i Zorica su sredovječni par, glavni akteri u spotu", saopštili su iz benda uoči premijere spota.

“Stereo Bananu” su 2010. osnovali Nemanja Nedeljković Nemus koji je autor muzike i tekstopisac Marko Anđelković Naopak, poznat po duhovitim i britkim stihovima. “Stereo Banana” je brzo stekla brojne poklonike neobičnom muzičkom fuzijom u kojoj dominira hip hop izraz, ali posjeduje i elemente brejkbita, džeza, regea, orijentalnih ritmova i fanka.

"Melem" je drugi singl sa debi albuma “Stereo Banane” "Šijemo sambu", koji sadrži 13 pjesama i dostupan je za besplatno preuzimanje sa zvaničnog sajta benda www.stereobanana.com.

Bonus video: