Pjevačica Si Cole promovisala spot u Baru

Pred mnogobrojnim prijateljima i ljubiteljima pop zvuka, predstavljen je video za njenu pjesmu “Never leave”, koju je uradila u duetu sa poznatim muzičkim producentom Dejvidom Onkom, koji je takođe bio u Baru na promociji
0 komentar(a)
Si Cole
Si Cole
Ažurirano: 18.08.2015. 14:58h

Mlada njemačka pop pjevačica, inače rođena Baranka, Si Cole održala je svjetsku premijeru svog novog, četvrtog po redu video-spota u barskom Yachting klubu “Monegasque”.

Pred mnogobrojnim prijateljima i ljubiteljima pop zvuka, predstavljen je video za njenu pjesmu “Never leave”, koju je uradila u duetu sa poznatim muzičkim producentom Dejvidom Onkom, koji je takođe bio u Baru na promociji.

“Želja mi je bila da spot promovišem upravo ovdje, odakle potičem. Atmosfera je bila sjajna, ljudi su bili veseli, odlično su prihvatili pjesmu i spot”, kaže Si Cole.

Dejvid Onka je otkrio da je došao u Bar isključivo zbog promocije, jer do sad nije uopšte razmišljao o dolasku u Crnu Goru.

“U Minhenu imam puno prijatelja sa Balkana, zbog toga sam upoznat sa muzikom sa ovih prostora. Dopalo mi se sa koliko strasti Si Cole pristupa pjevanju, želio sam da sačuvamo njenu originalnost, a u pjesmu uvrstimo mješavinu tradicionalnih zvukova iz Afrike i sa Balkana”, rekao je Onka.

Bonus video: