NJEMAČKI DJ U BUDVI

Ana i Boško dobili karte za nastup DJ Tujama

Sve što je potrebno jeste da na našu mail adresu – portal@vijesti.me – pošaljete vaše ime, prezime i broj telefona
0 komentar(a)
DJ Tujamo, Foto: Top Hill
DJ Tujamo, Foto: Top Hill
14.02.2019. 03:10h

Njemački DJ i producent Tujamo nastupiće u srijedu u budvanskoj diskoteci Top Hill, a portal Vijesti nagrađuje čitaoce Anu Ljuljđurović i Boška Jelića sa po dvije ulaznice.

Dobitnici će biti obaviješteni o preuzimanju karata.

Muzičar, čije je pravo ime Matijas Rihter, radio je na singlu "Dr Who!" uz Plastik Funk i Sneakbo, a jedan je od tvoraca hita "Boneless", na kome je sarađivao sa Stivom Aokijem i Krisom Lejkom. Singl je dostigao prva mjesta na  nekoliko važnih lista elektronske muzike. 

DJ Tujamo je neizbježan  na svim festivalima elektronske muzike, a nastupao je širom svijeta, od Australije preko Evrope, da bi napravio pravi hit u Aziji. 

Njegova muzika opisuje se kao potpuno jedinstven house zvuk, kojim je sebi otvorio put ka samom vrhu svjetske elektronske muzike. Posljednje saradnje sa Laidback Lukom i Martinom Solveigom tek treba da mu donesu uspjeh, a uskoro kreće na turneju po Japanu i Koreji, gdje ga željno očekuju horde obožavalaca.   

Ulaznice za Tujamov nastup koštaju deset eura, a mogu se kupiti u Paradiso poslovnicama i preko sajtova gigstix.com i gigstix.me.