Program će se održavati po redosljedu

Večeras će publika imati priliku da čuju bendove „Kolja i grobovlasnici“, „Elemental“, „Rundek Cargo trio“, „Orthodox Celts“, "Dejan Petrović i Big Band“, „Who See“ i „Koza nostra“
57 pregleda 0 komentar(a)
Lake fest, Foto: Luka Zeković
Lake fest, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 16.08.2015. 14:51h

Iako vremenske prognoze za večeras najavljuju kišu i grmljavinu u području Nikšića, odnosno na Krupcu, to neće bitnije uticati na program posljednje večeri Lake festa.

„Program će se održavati po redosljedu kao i svake godine, jedino je moguće da zbog veće kiše raspored bude pomjeren za pola sata. Što se tiče lokacije, ona ostaje ista, a u slučaju veće kiše imamo vatrogasnu službu u pripravnosti koja će, kao i sinoć, ukloniti višak vode sa koncertnog prostora“, kazala je portparolka Lake festa Jelena Zvicer, koja je preporučila posjetiocima da večeras sa sobom ponesu adekvatnu garderobu.

Sinoć je zbog grada i jakog vjetra program kasnio skoro dva sata, ali su sa druge strane koncerti trajali do ranih jutarnjih časova.

Ipak, kamperi koji su od petka boravili na Krupcu, jutros su zbog najavljenog nevremena rastavili i spakovali svoje šatore, a na prostoru predviđenom za njih u više od 30 šatora, ostali su samo najhrabriji i najbolje opremljeni.

Osim bačenog suzavca na samom početku koncerta Riblje čorbe, drugih većih incidenata tokom prethodnih noći nije bilo, pa nikšićki zdravstveni radnici nisu imali pacijenate sa povredama.

„Nije bilo povrijedjenih, ali je bilo onih koji su uživali u alkoholu više nego što su mogli podnijeti. Nakon ukazane pomoći oni su se vratili na festival ili svojim kućama, tako da ozbiljnijih slučajeva nije bilo“, kazao je za "Vijesti" dr Ilija Ašanin, načelnik nikšićke bolnice.

Večeras će publika imati priliku da čuju bendove „Kolja i grobovlasnici“, „Elemental“, „Rundek Cargo trio“, „Orthodox Celts“, "Dejan Petrović i Big Band“, „Who See“ i „Koza nostra“, a početak je prema rasporedu planiran kao i prethodnih noći oko 18 sati I 30 minuta.

Bonus video: