JOŠ JEDNO USPJEŠNO VEČE LAKE FESTA

Guano Apes okupio najviše publike

Sjutra veče će na Krupcu publiku zabavljati "Ničim izazvan", "Pankrti", domaće snage "DST", zatim, "Goblini", a rok publika posebno očekuje nastupe veterana rok zvuka - grupa "Riblja Čorba" i "Babe". Pretposljednje veče festivala, a drugo na Krupcu zatvoriće "Zahed sultan"
17 komentar(a)
Ažurirano: 14.02.2019. 03:41h

Prvu noć Lake festa na Krupcu, oko 17.30 časova otvorio je bend “Podroom”, a prije zvijezde večeri sastava “Guano Apes”, nastupili su bendovi “Zaa”, “Mortal kombat” i “Iskaz” i zagrijavali publiku ispred bine, ali je bilo i onih koji su odlučili da iskoriste dobro ozvučenje, slušajući nastupe iz kampa.

“Atmosferom smo prezadovoljni, ja sam oduševljena od momenta kada sam sletjela u Podgorici“, kazala je pjevačica benda Bojana Račić.

"Nikšić je uvijek imao posebnu ljubav za nas. Doći ovdje i svirati je jednako osjećaju kada se vratiš kući“, kazao je frontmen “Iskaza”, Zoran Stefanov, koji se požalio da je tokom nastupa izgubio minđušu.

"Četvrti put sam ovdje. Dolazio sam sa 'Sunshineom', sa Marčelom, sa 'Iskazom' čak tri puta, mislim da je ovo do sada najbolje bilo i drago nam je što su nam organizatori dali priliku da osjetimo svi iz kolektiva veliku binu. Mislim i da smo ispunili očekivanja sudeći po publici", ispričao je on.

"Ostajemo na koncertu 'Guano Apesa', i nakon nastupa će biti žurka. Bila je i sinoć, super su likovi. Osjećamo se kao kod kuće i oni i mi“, dodala je Račićeva, neposredno prije nastupa “Guano Apesa”, koji je okupio najviše ljudi. U ritmu muzike ili sjedeći na travi, prisutni su uglavnom kao osvježenje koristili pivo, a među njima je bio i Ivan iz Splita, koji je istakao da su cijene na Lake festu jednake onima na festivalima u Hrvatskoj.

"S obzirom na to da sam prije nekoliko dana u Plužinama platio ručak 50 eura, ovdje su mi cijene ok“, istakao je on uz smijeh i otkrio da je prvi put u Nikšiću, te da će ostati i naredne dvije godine, jer je u Crnoj Gori dobio posao.

"Došao sam na festival jer volim rok muziku, a rekli su mi da je ovdje super", dodao je on.

Sa druge strane, Sonja iz Kolašina i njena drugarica iz Nikšića nisu bile zadovoljne cijenom pića.

"Kokteli su jeftini i baš su dobri, ali cijena piva je visoka“, kazala je ona.

Dok je muški dio publike najviše pio pivo, dame su radije degustirale sidere, koktele i druga blaža pića, što su potvrdile i Tamara i Dušanka iz Nikšića.

"Za sat vremena pića za nas troje su nas koštala 50 eura, što možda i nije puno, jer ipak je ovo festival", kazala je Tamara.

Sjutra veče će na Krupcu publiku zabavljati "Ničim izazvan", "Pankrti", domaće snage "DST", zatim, "Goblini", a rok publika posebno očekuje nastupe veterana rok zvuka - grupa  "Riblja Čorba" i "Babe". Pretposljednje veče festivala, a drugo na Krupcu zatvoriće "Zahed sultan".

Galerija