FESTIVAL KRAJ KRUPCA

Peti Lake Fest obećava da bude najbolji i najposjećeniji

Glavni program petog Lake Festa pored nikšićkog jezera Krupac počeo je oko 18.30 svirkom nikšićkog benda Podrum. Slijede tri dana dobrog rokenrola i nastupi čak 22 benda.
87 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 14.02.2019. 03:45h

Nekoliko sati uoči zvaničnog početka krupačkog dijela Lake Festa sastav za kvalitet zvuka pripremao je teren za ono što brojne posjetioce čeka naredna tri dana ­ nastupi Varhunskih roknerol bendova koje će već prve večeri predvoditi čuveni njemački sastav Guano Apes.

Peti Lake Fest obećava da bude najbolji i najposjećeniji uvjerni su organizatori.

"Interesovanje iz regiona je mnogostruko veće nego prethodnih godina i mislim daće već ova prva noć da pokaže i vidim po broju šatora koji se nalaze u kampu i po interesovanju putem društevnih mreža da to bude možda od najboljih noći od kada Lake Fest postoji 5 godina", kazao je za TV Vijesti Peđa Zečević, direktor Lake Festa.

Ljubitelji dobre svirke pristizali su danas sa svih strana. Mnogo je onih koji su odlučili da trodnevni rok spektakl provedu kampujući u fantastičnom ambijentu pored Krupca.

Organizatori obećavaju da će kako izvođačima tako i posjeticima i ovog puta biti obezbijeđeni svi uslovi da prvod bude na vrhunskom nivou.

Provejerene ekipe su tu već godinama i ništa se ne prepušta slučaju.

"Sve je kako treba, sve je iz godine u godinu veće, bina, ozvučenje, sve se za određeni procenat popravlja i mislim da svi mogu bez brige da dodju na Lake fest večeras i narednih dana i da ne može da bude nikakvih iznenađenja. Može samo da bude dobra atmosfera, dobra muzika, dobra energija ono što je svih ovih godina krasilo ovaj festival", kaže Zečević.

Bjesovi, Goblini, Riblja Čorba, Who see i drugi. Ukupno 22 benda na jendom mjestu.Počinje festival rokenrola.

Galerija