VEČERAS SE FESTIVAL SELI NA KRUPAC

Lake fest: Povoljne cijene prevoza za ljubitelje rokenrola

Željeznica Crne Gore, uvela je posebnu liniju u 3 sata i 45 minuta, koja će putnike iz Nikšića voziti do Podgorice i Bara
0 komentar(a)
Lake fest, Foto: Miloš Zvicer
Lake fest, Foto: Miloš Zvicer
Ažurirano: 14.02.2019. 03:51h

Nakon prve tri večeri Lake festa koje su se održale ispred Doma revolucije u Nikšiću, a pred finalne tri noći koje će se večeras i naredna dva dana održavati kod jezera Krupac, direktor festivala Peđa Zečević podijelo je utiske, ali i servisne informacije vezano za prevoz.

“Jedan od noviteta ove godine su prve tri večeri, koje su se pokazale  kao nešto pozitivno, ulaz je besplatan, dosta mlađe populacije je došlo, tako da smo veoma zadovoljni”, ispričao je on.

Zečević je dodao da su ove godine imali veliku reklamu i u regionu, jer su susjedne zemlje posjetili zvaničnim vozilom festivala Renoom 4.

“Namjerno smo odabrali to vozilo koje je simbolički analogno rokenrolu. Čini mi se da smo tim gerila metodama u nedostatku novca dobili baš dobre rezultate”, pohvalio se on i podsjetio na povoljnosti organizovanog prevoza.

“Ove godine se uključila ŽPCG sa povlasticama kada su u pitanju karte, a uveli su i vanrednu liniju sa Krupca do Podgorice, odnosno Bara u 3:45 sati”, istakao je on.

Tako će veliki broj autobusa po cijeni od 50 centi voziti putnike od i do Krupca, a za 1,5 eura do i od Podgorice. Cijene povratne karte od Bara do Nikšića je pet eura, a od Podgorice do Nikšića tri.