Stižu hedlajneri svjetskog nivoa

„Miss Kitten je rasprodala posljednji beogradski nastup, a Libing i Karter su apsolutni majstori, besprekorni u svakom pogledu”
0 komentar(a)
Refresh 2014., Foto: Refreshfestival.me
Refresh 2014., Foto: Refreshfestival.me
Ažurirano: 11.08.2015. 05:20h

DJ-evi iz Crne Gore i okruženja koji će nastupiti na predstojećem Refreshu sa uzbuđenjem očekuju novu epizodu. U centralnoj dvorani diskoteke "Maximus" u Kotoru od 13. do 15. avgusta nastupiće Gav i Raven iz Tehno klinike, Aleksandar Grum, SMT#NG, Millok, Sagor Mash, Jan De R, Rayo, Ljuba Čikić, Niggor i Gillerz.

Podgorički duo Tehno klinika probio je led, ili kako oni kažu "umomčeni su", prošle godine nastupajući na Fresh bini Refresha, a ovog ljeta imaju čast da otvore festival na glavnoj bini prije legendarnog Krisa Libinga.

"Prilika da otvorimo Refresh i nastupamo sa legendom kao što je Libing predstavlja korak naprijed. O njemu ne treba trošiti puno riječi. Razvaliće 'Maximus'!", ubijeđeni su Gav i Raven.

Aleksandar Grum smatra da Libingov dolazak na Refresh potvrđuje da je u pitanju festival koji drži najveće svjetske standarde kad su u pitanju hedlajneri.

"Nastup sa Libingom je za mene ispunjenje dječačkog sna. Njegov rad pratim dugo i mogu se pohvaliti da imam njegovu kompletnu diskografiju, a kako se bavim i produkcijom, njegov pristup mi je puno pomogao u razvijanju ideja", priznaje Grum.

"Prvo veliko iskustvo sam imao na Refreshu i pamtiću taj nastup dovijeka. Divan ambijent", prisjetio se ulcinjski producent MIllok koji će druge festivalske večeri nastupiti prije Miss Kittin, za koju ima samo riječi hvale.

Nakon elektro dive nastupiće i beogradski DJ Sagor Mash, koji ima velika očekivanja od njenog nastupa.

"Imao sam priliku da je slušam nekoliko puta i svaki put je bila savršena. Njen nastup 2003. u SKC-u mi je i danas jedan od tri najbolja u životu, naježim se kad se sjetim. Rasprodala je i posljednji beogradski nastup, a Libinga i Kartera sam slušao u posljednjih godinu dana i u pitanju su apsolutni majstori, besprekorni u svakom pogledu", ističe Sagor.

Prošlo festivalsko izdanje je okupilo je prema saopštenju organizatora 12 hiljada posjetilaca koji su se provodili uz nastupe više od 50 izvođača iz Njemačke, Velike Britanije, SAD, Italije, Rumunije, Crne Gore i okruženja.

Osim Libinga, Miss Kittin i domaćih DJ-eva na ovogodišnjem Refreshu nastupiće haus majstor Derik Karter i trens zvijezde Royal Flush, Vibe tribe i Indra.

Ulaznice za sve tri večeri Refresha se mogu kupiti za 20 eura posredstvom Gigstix mreže. Finalna cijena za trodnevne ulaznice biće 25 eura, dok će dnevne koštati po 12 eura na vratima "Maximusa".

Bonus video: