Mihailo i Stefan će uživati u nastupu Bizzare Contracta

Sve što je potrebno jeste da na naš mail – portal@vijesti.me – pošaljete vaše ime, prezime i broj telefona
0 komentar(a)
Bizzare Contract, Foto: Maximus
Bizzare Contract, Foto: Maximus
Ažurirano: 10.08.2015. 14:33h

Legendarni Bizzare Contract, aka Royal Flush, nastupiće u utorak, 11. avgusta, u kotorskoj diskoteci Maximus, a po dvije karte u nagradnoj igri portala Vijesti dobili su Mihailo Perić i Stefan Jeremić.

Mihailo i Stefan će dobiti po dvije karte, koje će ih čekati na ulazu u diskoteku.

“Ovo je dobra prilika da ljubitelji trance zvuka čuju svog omiljenog hedlajnera Trance Stage – a Refresh festivala i uživaju u omiljenim tonovima,” poručuju iz Maximusa u najavi za još jednu promo žurku Refresh festivala.

Ovog ljeta nastupio je na Tomorrowlandu i oduševio sve posjetioce belgijskog festivala svojim energičnim setom.

Cijena ulaznice za nastup Bizzare Contracta do ponoći iznosi 5, nakon toga 8 eura.

Domaću podršku pružiće Aquapipe i Goasapiens.

Ovogodišnji, deveti po redu Refresh festival okupiće najveća imena elektronske scene od 13. do 15. avgusta u Maximusu. Među hedlajnerima festivala na Trance Stageu su Indra, Vibe tribe i Royal Flush.

“Na svim promotivnim žurkama u akciji „1+1“, dvije trodnevne ulaznice prodavaće se za svega 30 eura. Ograničen broj promo ulaznica za sve tri festivalske večeri posjetioci mogu da osiguraju za samo 20 eura”, ističu organizatori.

Ulaznice za deveti Refresh mogu se direktno kupiti u prodajnoj mreži Gigstix, na preko 50 trafika iz lanaca “Tabacco S Press” i “Štampa”, u čak 23 mjesta širom Crne Gore.

Bonus video: